Event aflyst

Skal vi stille højere krav til dem, der udvikler byen?

Gratis

Sted

Dato

17 mar 2020 kl. 08:15 - 09:15

Beskrivelse

Byudvikling er for vigtig til, at vi kan overlade den til private. Sådan sagde en københavnsk borgmester engang. Men meget by bliver jo faktisk udviklet af private. Så hvordan sikrer vi kvaliteten i det, der bygges?

Store dele af fremtidens danske byer, bygges i disse år. Bag byggeriet står en række private udviklere, der udover at skabe by også skal skabe en forretning. Og selvom en god by også kan være god forretning, så er der mange hensyn, som skal balancere i den ligning. Spørgsmålet er, hvordan resultatet i sidste ende bliver den bedst mulige by.

Hans-Bo Hyldig står sammen med FB Gruppen A/S i spidsen for Grønttorvet, der ligger i Valby. Til denne MorgenDAC fortæller han, om de mange krav, der blev stillet fra kommunen til bydelens udvikling. Noget, der både gjorde udviklingen mere besværlig, men måske også bedre i sidste ende?

Sammen med Hans-Bo og Københavns Teknik- og miljøborgmester, Ninna Hedeager Olsen, ser vi på, hvilke redskaber kommuner har til rådighed, når de skal sikre kvaliteten i byudviklingen. Og vi diskuterer om højere krav til byudviklerne, også skaber bedre by?

Om MorgenDAC
MorgenDAC er byens vigtigste morgenkaffe! Et ugentligt event for alle, der engagerer sig i byens udvikling – eller gerne vil det. Over en kop kaffe graver vi ned i et aktuelt emne i behagelige omgivelser. Vi har fokus på samtalen, hvor du får en nuanceret opdatering på de mest aktuelle spørgsmål i arkitektur og byudvikling. I løbet af en lille time vil du få de vigtigste, sjoveste eller mest overraskende perspektiver – og blive klædt på til at snakke med andre om dem.

Du kan lytte til podcast fra vores tidligere MorgenDAC-events. Det kan du fx gøre her: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/morgendac-live/id1492082141

Du kan også læse om og lytte til vores andre podcasts her: https://dac.dk/podcasts/

Arrangør

Dansk Arkitektur Center (DAC) er Danmarks nationale center for udvikling og formidling af viden om arkitektur, byggeri og byudvikling.

Lokation

DAC i BLOX /DAC in BLOX Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .