spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Skam

Event aflyst

Skam

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

12 mar 2020 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Så er vi klar med billetterne til den tredje Filosofiske Salon.

Lektor ved Institut for Kommunikation og Kultur, AU, Carsten Stage vil sammen med os filosofere over begrebet SKAM!

SKAM har i sandhed har mange ansigter: SKAMMEN kan rette sig mod kroppen, seksualiteten, fortiden eller nutiden, og den kan bruges til at ekskludere individer fra fællesskabet eller måske endda opleves som en mangelvare i samfundet.

SKAM er knyttet til en følelse af en fundamental mangel ved et menneskes eller et kollektivs identitet. Mens vi føler os pinligt berørt over små brud på den sociale etikette og skyldige over handlinger, som vi ikke skulle have begået, så SKAMMER vi os over os selv – enten som individer eller som del af et fællesskab. SKAMMEN handler altså om mere eller mindre sandfærdige følelser af, at der er noget galt med ”hele selvet”, og – lige så vigtigt – at man føler, de andre kan se det. Det er her, SKAMMENS mest genkendelige træk kommer på banen: det sænkede blik, rødmende ansigt og lysten til at dække sig til.

Er SKAM altid er destruktiv, eller om vi også skal forstå den som et udtryk for menneskets evne til at iagttage sig selv udefra, og dets evne til at række ud mod andre med fare for afvisning. Måske kan SKAMMEN endda være et godt sted at begynde en meningsfuld samtale om, hvilket samfund og hvilke fællesskaber vi har lyst til at leve i: Hvordan kan vi bekæmpe den destruktive SKAM, men værne om den konstruktive?

Med udgangspunkt i eksempler fra medier, populærkultur og litteratur giver Carsten Stage i sit oplæg et overblik over nogle af de mest gængse forståelser af, hvad SKAM er.

Ses vi til en snak i salonen om SKAM? Dørene åbnes på Café Frederiksbergs 1. sal kl. 19.00 - salonen begynder kl. 19.30 og slutter kl. 21.30.
Billetter á 40 kr. på billetto.dk.
Prisen er inkl. stearinlys, velourgardiner, lidt at spise - og øl.

Arrangør

Præster i Folkekirken (Vejgård og Sankt Markus sogne samt studenterpræsterne).

Lokation

Cafe Frederiksberg Cafe Frederiksberg, Hadsundvej 1B, 9000 Aalborg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .