spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Skolekoncert med 140 elever fra Stoholm Skole

Afholdt event

Skolekoncert med 140 elever fra Stoholm Skole

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

18 maj 2017 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Det er et brag af en koncert man kan opleve i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, torsdag 18. maj. Koncerten er den store finale på et langt forløb, hvor 140 børn fra Stoholm Skole synger med et af Europas bedste bigbands – Aarhus Jazz Orchestra under ledelse af Nikolai Bøgelund.

Aarhus Jazz Orchestra har de seneste 35 år besøgt mere end 350 skoler og afholdt de populære skolekoncerter sammen med elever fra 3., 4. og 5. klasse. Og opskriften er enkel: Man tager en stor portion børn - blander dem med nogle sange skrevet specielt til aldersgruppen og krydrer med engagerede musiklærere. Når ingredienserne når kogepunktet, tilsætter man en pianist og en dirigent og lader det hele simre i et par uger. Lige inden retten serveres, tilsættes et 19 mands topprofessionelt bigband. Og så serveres det hele hot-hot.

Torsdag 18. maj er den store koncertdag. Formiddagen starter med en generalprøve efterfulgt af en koncert for skolens øvrige elever og lærere; her medvirker Aarhus Jazz Orchestras rytmegruppe.

Aftenkoncerten for forældre, søskende, bedsteforældre og andre interesserede bliver derfor den store finale, hvor børnene for første gang skal synge med hele bigbandet!

Billetpris, voksne: 60,- + gebyr

Billetpris, barn (4-15 år): 40,- + gebyr

Aarhus Jazz Orchestra er et af de absolut førende bigbands i Europa og består af nogle af de bedste danske jazzmusikere - flere af dem solister i international klasse. Med mere end 80 årlige koncerter er bigbandet en af de vigtigste aktører på den danske og internationale jazzscene. Siden oprettelsen i 1977 (dengang: Klüvers Big Band) har Aarhus Jazz Orchestra spillet sammen med nogle af vor tids største jazzikoner. Med støtte fra Statens Kunstfond og Aarhus Kommune er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark. Følg Aarhus Jazz Orchestra på facebook: https://www.facebook.com/bigbandet.

Se video fra skolekoncert i Tinghallen med elever fra Vestre, Løgstrup og Frederiks skole:

Koncerten arrangeres i samarbejde med Musikudvalget i Viborg, Aarhus Jazz Orchestra og Kulturprinsen i Viborg.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Dorthe Andersen, projektleder Kulturprinsen
dora@kulturprinsen.dk

Lokation

Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Søndergade 56, 7850 Stoholm

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .