Skolekoncert med 140 elever fra Stoholm Skole

18 maj 2017 kl. 19:00 - 20:30

Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Søndergade 56, 7850 Stoholm

Det er et brag af en koncert man kan opleve i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, torsdag 18. maj. Koncerten er den store finale på et langt forløb, hvor 140 børn fra Stoholm Skole synger med et af Europas bedste bigbands – Aarhus Jazz Orchestra under ledelse af Nikolai Bøgelund.

Aarhus Jazz Orchestra har de seneste 35 år besøgt mere end 350 skoler og afholdt de populære skolekoncerter sammen med elever fra 3., 4. og 5. klasse. Og opskriften er enkel: Man tager en stor portion børn - blander dem med nogle sange skrevet specielt til aldersgruppen og krydrer med engagerede musiklærere. Når ingredienserne når kogepunktet, tilsætter man en pianist og en dirigent og lader det hele simre i et par uger. Lige inden retten serveres, tilsættes et 19 mands topprofessionelt bigband. Og så serveres det hele hot-hot.

Torsdag 18. maj er den store koncertdag. Formiddagen starter med en generalprøve efterfulgt af en koncert for skolens øvrige elever og lærere; her medvirker Aarhus Jazz Orchestras rytmegruppe.

Aftenkoncerten for forældre, søskende, bedsteforældre og andre interesserede bliver derfor den store finale, hvor børnene for første gang skal synge med hele bigbandet!

Billetpris, voksne: 60,- + gebyr

Billetpris, barn (4-15 år): 40,- + gebyr

Aarhus Jazz Orchestra er et af de absolut førende bigbands i Europa og består af nogle af de bedste danske jazzmusikere - flere af dem solister i international klasse. Med mere end 80 årlige koncerter er bigbandet en af de vigtigste aktører på den danske og internationale jazzscene. Siden oprettelsen i 1977 (dengang: Klüvers Big Band) har Aarhus Jazz Orchestra spillet sammen med nogle af vor tids største jazzikoner. Med støtte fra Statens Kunstfond og Aarhus Kommune er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark. Følg Aarhus Jazz Orchestra på facebook: https://www.facebook.com/bigbandet.

Se video fra skolekoncert i Tinghallen med elever fra Vestre, Løgstrup og Frederiks skole:

Koncerten arrangeres i samarbejde med Musikudvalget i Viborg, Aarhus Jazz Orchestra og Kulturprinsen i Viborg.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Dorthe Andersen, projektleder Kulturprinsen
dora@kulturprinsen.dk

Voksen, skolekoncert Stoholm

Salg lukket

Barn u/15, skolekoncert Stoholm

Salg lukket