Skovens Nat i Boserup Skov

05 maj 2018 kl. 17:00 - 06 maj 2018 kl. 09:00

Boserupvej 82, Boserupvej 82, 4000 Roskilde

Aktiviteter for hele familien og overnatning i skoven

Kom med ud og oplev Boserup Skov når mørket falder på og nattens lyde breder sig mellem træerne. Til Skovens Nat d. 5.-6. maj får du en unik mulighed for at sove under åben himmel blandt de store bøge, anemoner og nattergale!

Boserupgård Naturcenter og Nationalpark Skjoldungernes Land inviterer til Skovens Nat, hvor du kan opleve Boserup Skov efter mørkets frembrud og prøve at overnatte i skoven. Arrangementet sker i forbindelse med Skovens Dag. Det er normalt ikke tilladt at overnatte udenfor de opsatte shelters i Boserup Skov, men denne aften har vi fået særlig tilladelse til overnatning, hvilket betyder at du har en unik mulighed for at opleve, hvad skoven byder på om aftenen og natten.

Der vil være mulighed for at låne hængekøje eller telt som Boserupgård Naturcenter stiller til rådighed. Har du mod på at bygge din egen bivuak og overnatte i den, vil vi stille vejledning og materialer til rådighed. I skal selv medbringe sovepose og liggeunderlag. Alle er velkomne til at være med i aftenens aktiviteter – også selvom du ikke bliver og overnatter.

Program

Lørdag d. 5. maj:

kl. 17:00 Introduktion til overnatning i det fri

Efterfølgende gør vi klar til natten og bygger bivuakker, opsætter hængekøjer og sætter telte op.

Kl. 18:00 Optænding af bål bag Traktørstedet. Du kan medbringe egen aftensmad til grill, pande eller pind og tilberede det i fællesskab med os andre over bålet.

Der vil i løbet af aftenen være forskellige typer af aktiviteter, hvor du blandt andet kan se på nattens insekter, tage på tur rundt i den mørke skov og høre fortællinger fra skoven.

Søndag d. 6. maj:

Kl. 08:00-09:00 Nationalpark Skjoldungernes Land byder på morgenmad.

Nationalparkens naturvejleder, Sofie Clauson-Kaas, og Leder af Boserupgård Naturcenter, Tim Krat, står for aftens aktiviteter.

Medbring selv

Du skal selv medbringe mad til grillen, samt tilbehør og drikkevarer. Det vil være muligt at låne snobrødspinde og bålpander. I skal også selv medbringe service (kopper, tallerkner, bestik m.m.)

Hvis du skal overnatte står du selv for at medbringe sovepose og liggeunderlag.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men da vi gerne vil forberede os bedst muligt kræver det tilmelding og evt. tilvalg af overnatning. Ved tilmelding er det vigtigt, at du krydser af om du ønsker at låne hængekøje eller telt eller vil have en plads i en lavuu.

Vi glæder os til at se jer til en nat i skoven!


Skovens Nat inkl overnatning

Salg lukket

Skovens Nat uden overnatning

Salg lukket

Hængekøje

Salg lukket

5-mands telt

Salg lukket

Plads i 10 personers lavuu

Salg lukket

Materialer til bivuak (2-5 prs)

Salg lukket

Medbringer eget telt/bivuak/hængekøje

Salg lukket