Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Skriv din krop med digter Caspar Eric

Afholdt event

Skriv din krop med digter Caspar Eric

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

28 nov 2023 kl. 16:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Skriv dig ind i kroppen med Medicinsk Museion. Denne eftermiddag fordyber vi os i kroppe med handicap sammen med digteren Caspar Eric.

Hør Caspar Eric fortælle om sit liv levet i en krop begrænset af cerebral parese og læse op af sin anmelderroste digtsamling Nye balancer. Gennem skriveøvelser undersøger vi, hvordan det opleves at have en krop, der ikke fungerer som de fleste andres. Hvad betyder det at leve i et samfund, der ikke er indrettet til de begrænsninger din krop har? Og hvilke erfaringer gemmer de "uperfekte" kroppe, der gennem historien har været uønskede, diskriminerede og ligefrem eliminerede af det samfund og den lægevidenskab, der skulle drage omsorg for dem? Disse spørgsmål dykker vi ned i gennem skrivning guidet af Caspar Eric og med udgangspunkt i museets samling af historiske proteser.

OM SKRIV DIN KROP
Arrangementerne Skriv din krop går tæt på kroppen gennem litteraturen. Med oplæsninger, talks, museumsgenstande og skriveøvelser åbner vi et særligt rum, der indbyder arrangementets deltagere til refleksion over livet med kroppen.

Skriv din krop er for alle. Det eneste, der forventes, er lyst til at deltage i skriveøvelserne. Det er ikke et krav at have erfaring med at skrive, der vil være god introduktion til øvelserne, så alle kan være med på deres eget niveau.

PRAKTISK
Sted: Mærsk Tårnet, Belgdamsvej 3B, 2200 København N 
Dato og tid: 28. november 2023 kl. 16-19.
Pris: 175 DKK
Antal deltagere: 15

Vi stiller pen og papir til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe din egen pc.

Arrangør

Hvad er Medicinsk Museion? Et universitetsmuseum, der udforsker og samler på medicinsk historie og kultur.


Hvad gør vi?
Gennem fantasifulde og undersøgende udstillinger, events og debatter bygger vi bro mellem den brede offentlighed og den nyeste forskning.


Og hvorfor?
Vi ønsker at uddybe forståelsen af sundhed, sygdom, krop & sind, og i sidste ende berige folks liv

  Lokation

  Mærsk Tårnet , Blegdamsvej 3B, 2200 København N

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .