Skriv løs! (forløb)

23 jan 2020 kl. 16:45 - 19 mar 2020 kl. 18:45

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Skriv løs! (forløb)

Måske er du allerede i gang med at skrive dagbog, digte, noveller, en roman eller måske en børnebog og mangler inspiration og gode tips til at komme videre og værktøj til at givedine tekster form? Måske drømmer du om at skrive, men ved ikke helt, hvor du skal starte, måske er du bare nysgerrig på, hvad sproget kan?

Over fem gange arbejder vi legende og intuitivt med sproget gennem skriveøvelser og benspænd, der får dig til at skrive løs. Sammen læser vi tekster i forskellige genrer og taler om sprog, struktur, karakterer og billeddannelse og bliver gennem fælleslæsning og samtale klogere på vores egen skrift. Vi læser og taler om hinandens tekster og redigerer i fællesskab. 

Vi mødes med to ugers mellemrum, så der er tid til at omskrive eller skrive nye tekster mellem hver gang. Hvis du gerne vil godt i gang med at skrive, få hjælp til at forme dine tekster og lære mere om litteratur sammen med andre skrivelystne, så kom og skriv løs med os!

Forløbet er for alle uanset tidligere skriveerfaring. Vi skriver i hånden, så medbring pen og papir.

Underviser:

Helene Johanne Christensen (f.1989) er forfatter og cand.mag. i litteraturvidenskab. Hundebuterede med digtsuiten BLÅ på Forlaget Gladiator i 2018. Hun skriver lyrik, prosa og essays og underviser i kreativ skrivning i Absalon, hos FOF og på Fotografisk Center. Hun har tidligere undervist på Forlaget Gladiators forfatterskole og i Poesiens Hus.

___________________________

PRAKTISK INFO

Vi mødes 23. januar, 6. Februar, 20. Februar, 5. Marts 19. Marts. 

Det er fra kl. 16.45-18.45

Det koster 500 kr. for hele forløbet. 

Vi mødes i Tårnværelset på 3. sal

Der er 10 pladser til workshoppen.

Skriv løs! Forløb UDSOLGT