spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Skriv med sanserne

Afholdt event

Skriv med sanserne

Fra Gratis

Sted

Dato

13 maj 2023 kl. 13:30 - 14:30

Beskrivelse

Workshop for børn fra 9 år

Vidste du, at du kunne blive en bedre forfatter af at spise chokolade?

Er du mellem 9-13 år, og elsker du at finde på historier?

Så kom med på denne skriveworkshop, hvor vi føler, dufter, lytter, ser og smager os igennem historierne. Når man skriver med sanserne, bliver ens tekst levende, og vi skal sammen øve os i at bruge alle sanser.

Alle er velkomne, både de helt uøvede og de, der har skrevet længe.

Workshoppen tager 1 time, og du skal medbringe:

Blyant/kuglepen

Papir/notesblok


Underviser er SAYNAB FARAH DAHIR (f. 1994), der debuterede i 2021 med YA-romanen “#bucketlist”, som fik en begejstret modtagelse blandt både læsere og anmeldere. Senere har hun udgivet to romaner i serien ”Det fede liv”, en serie om at føle, at verden ikke har plads til én, men også om håb, selvkærlighed og om at lære at lytte til sin egen stemme. I 2023 debuterer hun på teaterscenen med sin egen forestilling “Rebound”. Tidligere har hun vundet adskillige skrivekonkurrencer, blandt andet Gyldendals YA-novellekonkurrence og DM i novelleskrivning.

Arrangør

LØVEHJERTE læse- og litteraturfestival på Frederiksberg afholdes for fjerde gang den 13. maj 2023.

På LØVEHJERTE 2023 sættes der fokus på fabelagtige og fjollede fortællinger. Forfattere med værker i disse genrer læser op på festivaldagen lørdag den 13. maj, hvor der også afholdes workshops, Børne-Bog-Bingo mm. Festivalen skaber læseglæde via det personlige møde med forfatterne og sætter fokus på forfatternes værker og personlige tilstedeværelse som som en vej ind i litteraturen.

Festivalen er gratis for børn og deres forældre. Der er events både på Bakkehuset, Rahbeks Allé 1 og Frederiksberg hovedbibliotek.

Lokation

Bakkehuset, Rahbeks Alle 23, 1801 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .