Event aflyst

Skriv, så saucen smager: Intensiv tekstforfatterworkshop for dig, der arbejder med ord, måltider og mad

DKK 799,00

Sted

Dato

11 jun 2020 kl. 15:00 - 17:30

Beskrivelse

Skriv, så saucen smager:
Intensiv tekstforfatterworkshop for dig, der arbejder med ord, måltider og mad


Er man bare den mindste smule interesseret i mad, så kan det virke som om, det er det eneste, vi snakker om: I det store perspektiv, når vi skal give slip på oksestegen og sige ja tak til linserne, og i hverdagssammenhæng, når aftensmaden skal på plads. Men der er noget om snakken, for aldrig før har fødevarer været en så stærk identitetsmarkør som nu.

Netop derfor er kunsten at skrive om mad helt essentiel for dig, der arbejder med fødevarer enten som kok, opskriftsskribent, diætist, journalist, kommunikationsansvarlig, produktudvikler, brand manager eller noget helt 7. For uanset hvilken del af branchen du bevæger dig i, er ordene, vi bruger, definerende for smagsløgene og for den oplevede forståelse af måltidet.

Derfor har vi sammensat en intensiv miniworkshop, der på 2,5 timer giver dig perspektiv, genveje og konkrete redskaber til at kommunikere fødevarer til lige præcis den målgruppe, du gerne vil have fat på.


Med denne workshop får du derfor redskaberne til at:

 • - skabe sprogligt univers, der fænger, er inspirerende og vedkommende uanset din målgruppe
 • - arbejde med produktbeskrivelser på tværs af formater og målgrupper
 • - forstå forskellen på en døgnflue og en trend, du skal forfølge og dermed også blive klogere på, hvilken trend du skal gribe i næste gang
 • - … og ikke mindst får du: skabeloner til at skrive opskrifter, folk kan læse og bruge.

Vi kommer også til at sætte fokus på


Billedsprog og ord-sensorik

Fastholdelse af tone og stil

Forstå forskellen på at skrive forbrugerrettet, til journalister og til branchefolk

At skrive om mad med et kommercielt formål.

Forberedelse

Inden din deltagelse får du tilsendt et kort spørgeskema, så vi, allerede inden du ankommer, har taget stilling til de ting, du gerne vil have ud af workshoppen, og så vi kender dine overvejelser.

Vi anbefaler også, at du læser vores TrendRapport, som du kan finde her.

Din underviser:

Anne-Sophie Lahme, kontaktchef i Lahme Kommunikation, der til dagligt arbejder med kommunikation, branding og udviklingsstrategier for nogle af Danmarks største og mindste fødevarevirksomheder. Anne-Sophie har arbejdet med fødevarekommunikation i 10 år og er forfatter til 3 kogebøger og til hundredevis af artikler, opskrifter, tekster, annoncer og meget mere om fødevarer.

NB: Der er tale om et lille eksklusivt arrangement, hvor vi giver plads til deltagernes udfordringer og spørgsmål.

Workshoppen finder sted d. 11. juni. Vi åbner dørene klokken 14.45, og vi begynder klokken 15.00 og slutter senest klokken 17.30.

Der er snacks og kaffe undervejs.

Rabat:
Er I 2 eller flere fra samme virksomhed, giver vi 25 % rabat på plads nummer to. Kontakt info@lahme.dk for at aftale nærmere.


Arrangør

Her kan du købe pladser på kurser, workshops og events hos Lahme Kommunikation.

Lokation

Lahme Kommunikation Lahme Kommunikation, Jens Kofods Gade 1, 1268 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .