"Skriverum Mols Bjerge": Vandring og koncert med 5 sangskrivertalenter

eventet sluttede

"Skriverum Mols Bjerge": Vandring og koncert med 5 sangskrivertalenter

Sted

Dato

17 maj 2022 kl. 19:30 - 22:30

Beskrivelse

Oplev 5 store sangskrivertalenter fortolke Mols Bjerge i tekst og musik. 

Sangskriverne Emil Johannessen (Zar Paulo), Gustav Hedemann (Sortblod, Uden Ord), Daniel Joy, Marie Rørbæk (Rør, Ublu) og Emma Lillelund (hun_sagde), er alle ved at markere sig som nye, vedkommende stemmer på den danske musikscene - i hver deres genre fra indie-folk over popsange til elektronisk trap rap.

Hvor de fleste musikere bruger lydstudiet og øvelokalet til at skrive sange og producere musik, har de fem sangskrivere flyttet fokus ud i området omkring Sølballegaard og Mols Bjerge. Her har de igennem indtryk, dokumentation, research og skriveøvelser ladet omgivelserne påvirke deres arbejde. Til koncerten vil de både optræde med deres sange og fortælle om deres oplevelser i området og deres generelle virke som sangskrivere. 

For at komme i stemning til koncerten, starter aftenen med en guidet stillevandring på en lille times tid ud i Mols Bjerges smukke landskab (Så husk gode vandresko og påklædning efter vejret). Vi mødes på gårdspladsen kl 19:30.

Glæd jer til en aften, hvor Sølballegaard byder indenfor (og udenfor) til en anderledes natur- og koncertoplevelse, der viser bud på, hvordan musik, kunst, natur og natursyn indvirker på hinanden. Aftenen bliver samtidig et interessant indblik i maskinrummet hos nogle af landets største sangskrivertalenter.


Arrangementet laves i samarbejde med Det jyske Musikkonservatorium.  

Arrangør

Lokation

Sølballegaard Sølballegaard, Elbjergvej 13, 8420 Knebel

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .