Skriveværksted med The Art of Transformation - Transformation LAB

Kan kunst hele mennesker?
The Art of Transformation afholder Transformation LAB med skriveværksteder 
Den 21. – 22. august
Bådteatrets Ubåd, Nyhavn 16, 1051 København K

The Art of Transformation bruger kunsten som åbning og redskab for menneskers evne til at dele og tale om forhold i livet, som mange af os er vant til at gå alene med. ”Jeg har svært ved at se, at det skulle tage noget fra kunsten, at nogen bruger den som udviklings- og sundhedsredskab.” Siger Lotte Arnsbjerg.

SKRIVEVÆRKSTED
Den 21. og 22. august
Kl. 09:00 – 11:00 GRATIS åbent skriveværksted (”drop in”)
Kl. 17:00 – 21:00 GRATIS tilmelding nødvendig (inkl. spændende performances og musik)

Aftenens skriveværksteder byder på inspiration fra blandt andre dramatiker Line Knutzon og forfatter Tomas Lagermand Lundme samt andre spændende oplæg og performances. Oplev blandt andre overlæge og stifter/leder af foreningen ”Kunst og mental sundhed” Birgitte Bundesen, som sammen med forfatter Trisse Gejl, Josefine Graakjær Nielsen og kunstner Jakob Jakobsen vil holde oplæg om skrivekunsten som redskab til håndtering af psykisk sygdom. Oplev også specialkonsulent Daniélle Bertelsen fra organisationen Livsværk, som tager afsæt i sine egne skriverier om 18 år med spiseforstyrrelser.

Læs mere, se program og køb billet på: www.the-art-of-transformation.com
Der kræves ingen forudsætninger at deltage i Transformation LAB, alle kan være med.

BEMÆRK AT SKRIVEVÆRKSTEDET OGSÅ HOLDER ÅBENT KL. 09.00-11.00 BEGGE DAGE. SE DET SAMLEDE PROGRAM FOR SKRIVEVÆRKSTEDET HER: Om Transformation LAB.