Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Skru tiden tilbage med The BoyBand

eventet sluttede

Skru tiden tilbage med The BoyBand

Billetter fra DKK 80,00

Sted

Dato

07 maj 2022 kl. 22:00 - 23:30

Beskrivelse

Ren nostalgi og kærlighed til pophistoriens gyldne år.

Når The BoyBand gæster Under Uret, svinger vi viseren tilbage til dengang øjenbrynene var tyndere end sytråd, buksetaljen var lavere end saldoen efter en aften med rigelige mængder Pisang Ambon, og telefonerne klappede om kap med det skrigende publikum til en koncert med Backstreet Boys.

Det bliver en aften fuld af minder og nostalgi, når The BoyBand smelter din indre teenagepige med pophits fra Take That, Backstreet Boys, Westlife, Boyzone og mange andre.

Under Uret vil være pyntet op til 00’er-fest, dansegulvet vil være klar – og baren fyldt med specialtilbud på drinks hele natten. Glæd dig til nye klassikere som BoyBand Dreams, BoyBand Hot Shots og Backstreet Bomb (alright!).

Bestil bord til spisning, hvis du vil være sikker på en siddeplads - du booker bord lige her: https://under-uret.com/

Lokation

Under Uret Under Uret, Gerritsgade 50, 5700 Svendborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .