Spring til hovedindhold

SkyggeSiden

SkyggeSiden

Fra DKK 110,00

Sted

Dato

26 sep 2024 kl. 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

SkyggeSiden er en fremadstormende rapper og sanger, der i 2021 debuterede som producer på det anmelderroste album, Skygge Siden 84.

Hendes rap-stil er både hård og blid, når hun skifter mellem nutidig trap og 90'er-hip hop samtidig med, at hun blander omkvæd ind, der klinger af en soulet lyd. SkyggeSiden er en artist med en stor attitude og relevant lyrik, og hun er knivskarp live. SkyggeSiden er snart album aktuel igen med udgivelsen ”Som Du Kender Det” hvorfra singlerne ”KonfliktSkygge” og ”En Gang” er med til at sætte hende på hiphop-landkortet og sparke hendes nationale tour i gang i Pumpehuset til September.

SkyggeSiden optræder altid med den talentfulde DMC-vinder DJ KCL og sammen tager de samspillet med mellem DJ og rapper til nye højder. Selvom SkyggeSiden har begejstret en evigt voksende tilhængerskare i flere år, har de sidste sæsoner vitterligt markeret hende som et uundgåeligt hjørneflag i genren. SkyggeSiden venter ikke på nogen og asfalterer sin egen vej frem. 

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori