Slagelse Revyen

14 sep 2017 kl. 20:00 - 22:00

Det Lille Teater, Herrestræde 9, Slagelse 4200


Slagelse Revyen

Jan Schou fra Rottefælden, Susanne Breuning fra blandt andet Nykøbing F. Revyen og Stine & Martin fra Skagen Revyen, som fik 6 stjerner fra BØRSEN i 2016, er klar til at få dig til at grine.

De fire skuespillere ligger vægt på hurtige pointer, vanvittige figurer og sjove karakterer, når de humoristisk tager fat om de emner der er oppe i tiden.

Glæd dig til en aften, hvor du bliver festligt underholdt fra start til slut.

Med venlig hilsen

Jess Andersen

PS. Dørene åbnes kl 19.00 og revyen begynder kl. 20.00.


BOOKING:

Torsdag d. 14/9
https://billetto.dk/da/e/slagelse-revyen-billetter-195826

Fredag d. 15/9
https://billetto.dk/e/slagelse-revyen-2017-billetter-195832

Lørdag d. 16/9
https://billetto.dk/da/e/slagelse-revyen-2017-billetter-195833

Problemer med at booke:

Ring 58526688 (P. M. Olsen Biler)


Årets revy hold:

SUSANNE BREUNING har med stor succes spillet med i både Nykøbing F. Revyen, Tivoli Revyen og mange flere. Hun har gjort det så godt på revyscenerne rundt omkring i landet, at hun i 2016 blev tildelt Årets Æreskunstner i Revyernes Revy.

I de senere år har hun høstet stor ros for sine forestillinger om Marlene Dietrich og Bodil Steen, når hun ikke har instrueret Four Jacks i Tivoli.

JAN SCHOU har i mange år med stor humoristisk succes stået i spidsen for den anmelderroste revy, Rottefælden. Han er én af Danmarks sjoveste revyskuespillere, hvilket han to gange har fået kollegaernes skulderklap for, med prisen som Årets Dirch.

STINE BRUUN, der i flere sæsoner stod på scenen i Bakkens Hvile, er en sprudlende person, der forstår at serverer hurtige pointer. Udover Limfjords Revyen har hun i mange år stået på scenen i Skagen Revyen, hvor hun sidste år, var med til at få 6 stjerner fra BØRSEN.

MARTIN KNUDSEN var i mange år tilknyttet Wallmans i Cirkusbygningen. Her lavede han mere end 500 forestillinger inden han blev freelance. Kirsten Siggaard har haft ham under sine vinger, hvilket der kom et helt show ud af og han har de sidste 8 år medvirket i Skagen Revyen.

Billet

Salg lukket