Spring til hovedindhold

Slår de borgerliges ideer til? – Samtale mellem Christian Egander Skov, Esben Schjørring og Jesper Vestermark Køber

Slår de borgerliges ideer til? – Samtale mellem Christian Egander Skov, Esben Schjørring og Jesper Vestermark Køber

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

03 okt 2024 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Er vi færdige med at tale om det borgerlige Danmarks krise? Valget i 2022 efterlod blå blok splittet og svækket - og efter valget har vi set store forskydninger internt mellem de borgerlige partier. Men er det overhovedet et krisetegn, eller ser vi begyndelsen på en opblomstring af borgerlig ideologi og tænkning? Én ting er skikkert: De borgerlige er igen begyndt at skrive og udgive debatbøger, som diskuterer forholdet mellem individ, stat og fællesskab. Men hvad skal vi lægge i det?

I denne samtale mellem Esben Schjørring, politisk redaktør ved Altinget, Jesper Vestermark Køber, liberalismeforsker og studielektor ved Københavns Universitet og Christian Egander Skov, programleder ved Tænketanken Prospekt og forfatter til bogen Borgerlig Krise, graver vi et spadestik dybere og spørger til de borgerlige idéer.

Christian Egander Skov er ph.d. i historie, konsulent ved Tænketanken Prospekt og forfatter til bogen Borgerlig Krise (2022). Esben Schjørring er politisk redaktør på Altinget og medforfatter til Værdikæmperne - slaget om danskernes sjæl (2022). Jesper Vestermark Køber er ph.d. og studielektor ved Saxo-instituttet, hvor han forsker og underviser i politisk idéhistorie i det 20. århundrede. 

Lokation

Borchs Kollegium, Store Kannikestræde 12, 1169 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori