spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

SLASH Communal Dinner

Afholdt event

SLASH Communal Dinner

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

14 jun 2017 kl. 18:00 - 22:00

Beskrivelse

Nyd en ekseptionel middag på slagteriet med familie, medborgere, naboer og venner. Tag plads ved de lange borde og nyd en aften med god mad serveret med livlig samtale og krydret med forestillinger i en varm og indbydende atmosfære. Shady Towns husorkester og Teatr Brama fra Caravan Next vil i sammenspil fortrylle middagen med musik.

De lokale favoritrestauranter Utopia og Kamoon vil sammen stå for buffet'en, mens Vestergades Slagter vil grille og skære den helstegte pattegris. Medbring egen tallerken og bestik.

Der er to middagsmuligheder – A og B:


Valgmulighed A:

18:00 til 20:30 Middag og Wild Cards

Nyd middagen og være sikker på en plads til forestillingen Wild Cards, instrueret af Odin Teatrets Tage Larsen med Donald Kitt i samarbejde med mange internationale kunstnere. Forestillingen starter kl.19.30. Efter showet er du atter velkommen inde i slagteriet til musik og sang af Teatr Brama.


Valgmulighed B:

19:00 til 22:00 Middag og Shady Town Forestillinger

For dem, der gerne vil spise senere: Slap af og nyd hele Slagteri-oplevelsen med fællesspisning, fantastisk mad, drikkevarer, musik og forestillinger. Denne billet inkluderer ikke forestillingen Wild Cards.


Drikkevarer kan købes. Der må ikke medbringes egne drikkevarer.

Arrangør

SLASH er det gamle Holstebro Slagteri genopbygget som Shadytown, en eksperimentel landsby fuld af forestillinger, aktiviteter og hjørner at udforske. SLASH er en del af Holstebro Festuge 2017.

Lokation

Kulturdivisionen Slagteriet Holstebro, Vendersgade 14, 7500 Holstebro

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .