Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sloe Gin & Tonic Cruise d. 6/6 kl. 14.45

Event aflyst

Sloe Gin & Tonic Cruise d. 6/6 kl. 14.45

Fra DKK 275,00

Sted

Dato

06 jun 2020 kl. 14:45 - 16:00

Beskrivelse

Det behøver ikke gå så stærkt. Så vi ta'r den med ro på vores Slow Sloe Gin & Tonic Cruise. Turen byder på en fantastisk tur rundt i Københavns havn og 3 skønne Gin & Tonics - lavet med 3 forskellige Slåen Ginner.

Slåen Gin er ginnens svar på likør. Slåen Gin er sødere og ikke nær så stærk. Glæd dig til 3 uimodståelige Gin & Tonics. 

Dagens menu byder på Elephant Sloe Gin, Old English Sloe Gin og Bathtub Sloe Gin.
 
Vi sørger selvfølgelig også for kulturelle input fra en guide, der fortæller om de store seværdigheder, vi sejler forbi. Der vil også være en passende mængde gin-nørderi og fortællinger, om det der serveres undervejs.
 
Vi glæder os utrolig meget til at se jer ombord.
 
Kærlig hilsen
Team WhyNotGin
 
 
Det med småt

 • Kom gerne 10 min. før afgang
 • Købte billetter byttes og refunderes ikke
 • Afgang fra Inderhavnsbroen, Nyhavn
 • Der er IKKE toiletfaciliteter ombord
 • Båden er overdækket i tilfælde af dårligt vejr.
 • Sejlturen varer ca. 60 min.
 • Alle passagerer skal være min. 18 år.
 • Vi tillader os, at afvise synligt berusede gæster inden afgang

Lokation

Inderhavnsbroen Inderhavnsbroen, Inderhavnsbroen, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .