Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Slow Cheese Copenhagen 2017

Afholdt event

Slow Cheese Copenhagen 2017

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

04 nov 2017 kl. 10:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

KOM OG OPLEV CREMEN AF DANSK OG SKÅNSK OSTEPRODUKTION, NÅR SLOW FOOD FEJRER DYDERNE OM GOD, REN OG RETFÆRDIG MADPRODUKTION MED DEN 2. UDGAVE AF DANMARKS STØRSTE FESTIVAL FOR KVALITETSOSTE

Danmark er et osteland. Men vores ostekultur har længe været under pres med et betragteligt tab af diversitet som konsekvens. I 1959 var der 1.416 registrerede mejerier i Danmark. I dag er der cirka 50. Men ostekulturen vejrer atter morgenluft, og det syder og bobler i ostekar fra Gudhjem til Brønderslev. Det er værd at fejre!

For 2. år i træk indbyder Slow Food København-Nordsjælland i partnerskab med madiværksætterhuset CPH Food Space og ostekulturkampagnen Ost & ko til en hel dags oplevelse af danske og skånske håndværksoste, ostefaglige indlæg, debatter og smagninger for at vise den spirende udvikling i branchen frem for alverdens ostenørder og valleglade gastroaktivister.

Vi forventer 30-40 udstillere, heraf 20-25 osterier. Resten bliver en række udvalgte aktører med drikkevarer, brød, udstyr og diverse andet tilbehør til osteoplevelsen. Vi sætter 2 x 250 billetter til salg, som du kan købe i forsalg nu til 50 kr. per stk.- eller i døren for 75. Midt i oktober er hjemmesiden i luften med udstillerliste og uddannelses- og inspirationsprogram. Følg med på slowcheese.dk.

Vi glæder os til at se dig til efterårets største ostefest!


Slow Cheese Copenhagen 2017 arrangeres af


Lokation

CPH FOOD SPACE, Slagtehusgade 11, 1715 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .