Log ind / Opret

Slow Food og Landskabet – Synergi mellem fødevarekvalitet og naturpleje

15 mar 2018 kl. 09:00 - 16:00

Festauditoriet på Københavns Universitet, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg


Dansk Landskabsøkologisk forenings 25. Årsmøde:

Slow Food og Landskabet – ny synergi mellem fødevarekvalitet og naturpleje?

12 spændende oplæg og efterfølgende debat.

PROGRAM:

9.00 Kaffe og registrering

9.30 Indledning: Fra landskabspleje til slow food – hvad er sammenhængen?

10.20-10.50 Kaffepause

10.50 Eksempler på anvendelse af lokale landskabsressourcer til lokal fødevareproduktion

12.10 Diskussion af formiddagens emner

12.30-13.10Frokost

13.10 Planlægning, slow food og landskabspleje

14.10-14.40 Kaffepause

14.40 Samarbejde og synergi – Hvilken rolle har centrale spillere?

15.40-16.00 Afsluttende debat

Se detaljeret program på www.landskabsokologi.com

Deltagerafgift

Kr. 160,- For medlemmer der er studerende/pensionister/arbejdsløse, inkl. frokost.

Kr. 260,- For andre, der er studerende/pensionister/arbejdsløse, inkl. frokost.

Kr. 410,- For medlemmer, inkl. frokost.

Kr. 610,- For andre , inkl. frokost

OBS: Fakturering til EAN nr. kan ske ved henvendelse pr. mail til: Stig Svenningsen, stsv@kb.dk

Medlemmer der er studerende/pensionister/arbejdsløse, inkl. frokost

DKK 160,00


Studerende/pensionister/arbejdsløse, inkl. frokost

DKK 260,00


Medlem inkl. frokost

DKK 410,00


Deltagelse inkl. frokost

DKK 610,00