eventet sluttede

Sluk lige lyset!

DKK 100,00

Sted

Dato

23 mar 2020 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Der er ca. 6.000 børn og unge, der mister en forælder hvert år. De fortjener opmærksomhed på det her tabubelagte emne, og dermed vide, at de ikke er alene. Det er et barns værste mareridt, at miste en forældre i en tidlig alder. 

Vi mener, at børn og unge har behov for at få svar på de spørgsmål, som ingen tør at stille. Er der kun én måde at sørge på? Eller er der en grænse for hvor ked af det man må være? Elsker man ikke de afdøde nok, hvis man ikke græder hele tiden?  

Som unge vil vi hjælpe andre unge med at fjerne den unødvendige mystik, der fremkommer i en sorgproces. Vi har valgt at tage udfordringen op og vise, at en sorgproces også kommer med en hverdag, en lethed og en erkendelse. Det SKAL være relaterbart! Fordommene SKAL ændres!

Hvordan er det lige, man får sagt til klassekammeraterne, at man ikke længere har en mor? Og er det egentlig okay stadig at tage til fest og være glad, når man er pigen uden mor? Du kommer til at forholde sig til den skrøbelighed, der er i en sorgproces samt dens udsving.

Vi ønsker at vise en sorg uden grænser. Vise, at den ikke er farlig at snakke om. Det er vigtigt, at ingen føler sig alene i en sorgproces. Derfor skal vi snakke om det NU. 

Arrangør

Lokation

URBAN 13 URBAN 13, Bispeengbuen, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .