SMAG PÅ FJORDEN - SANKETUR UNDER OVERFLADEN

Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris
19 jun 2021 kl. 10:00
14 aug 2021 kl. 13:30
Super arrangør
Billetter DKK 75,00
Billetter DKK 75,00

Lige så længe der har boet mennesker ved fjorden i Frederikssund, har dyrene og planterne i vandet spillet en vigtig rolle for det liv, der er blevet levet her. Tag med ud i fjorden og lær hvordan, du stadig kan nyde godt af dens mange ressourcer.

Naturvejleder Thomas Johannes Juel Johansen tager os med til et kig under overfladen ved kysten, og lærer os om alle de dyr og planter, vi kan finde her. Vi sanker sammen på det lave vand, hvor Thomas står klar med net, udstyr og fortællinger til alle. Efter sankningen går vi tilbage til bålpladsen i museumshaven, hvor du bliver vejledt i, hvordan du kan tilberede de sankede dyr og planter. Thomas laver smagsprøver til alle, mens der fortælles mere om vores fangst. Vi dykker både ned i deres forunderlige biolog og deres fascinerende kulturhistorie, som lige siden jægerstenalderen har formet den måde, vi har levet, tænkt, talt, troet og spist på.

Tag med, når vi åbner op for en verden under overfladen, som vi sjældent ser andet end et glimt af.

Arrangementet kan nydes af alle fra 6 år og op.

HUSK coronapas og praktisk tøj, evt. håndklæde og badetøj (eller andet, du kan gå i fjorden med). Museet stiller et begrænset antal børne-waders til rådighed.

Tid, pris og sted

19. juni kl. 10:00-13.30

14. august kl. 10.00-13.30

75 kr. (+billetgebyr)

Billetter købes via billetto.dk

Medbring egen frokost

Tilmelding nødvendigt.

Profile picture
ROMU
Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.
eventet sluttede

SMAG PÅ FJORDEN - SANKETUR UNDER OVERFLADEN

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke