Smag Søster - Hvidvinsdysten: Frankrig vs. USA

07 jun 2018 kl. 12:15 - 12:20

Design Werck, Krudtløbsvej 12, 1439 KøbenhavnSmag Søster - en vinklub for tørstige kvinder præsenterer:

HVIDVINSDYSTEN: FRANKRIG VS. USA

Smag Søster inviterer til forårets store hvidvins-smagning, hvor fire grønne, franske druesorter møder sine amerikanske kusiner i en stor dyst. Vi smager karakterfulde, charmerende, typiske og tossede vine, af Chardonnay, Riesling, Chenin Blanc og Pinot Gris. To hvidvine for hver druesort som vi smager op imod hinanden; én fra Frankrig fra vinområder som Alsace, Loire og Bourgogne, og én fra USA fra Californien, Oregon og Washington State

- Kan du smage forskel? Hvilket udtryk kan du bedst lide?

Vi bliver skarpe til at sætte ord på hvad vi dufter og smager og snakken går omkring klima, jordbund, vinmagere og mad-parring. DM i blindsmagning er lige rundt om hjørnet, så selvfølgelig skal vi også få serveret en “blind” vin, hvor vi skal gætte, hvilken druesort og vinområde, vi har i glasset.

Kom med og bliv den skarpeste på hvidvinen til de lange lyse sommeraftener!


Bag Smag Søster står Natalie Noryd, som er uddannet sommelier fra Vinakademiet i

København. Hun skriver om klubben:

“Jeg mener, at kvinder og vin hører sammen, og jeg vil gerne dele min passion for vin

med mine søstre. Jeg ønsker at skabe et afslappet og intimt forum - som kun vi søstre kan - hvor vi virkelig kan udforske vin med vores sanser. Samtidig vil vi lære at koble smageteknik, analyse og viden på vores oplevelser, sådan at vi begynder at forstå, hvorfor vi dufter, smager og oplever, som vi gør.”

Natalie Noryd vil selv forestå vinsmagning som afholdes i det smukke og inspirerende DESIGN WERCK på Holmen.

DESIGN WERCK

Krudtløbsvej 12

1439 København K

www.designwerck.dk

Der er et begrænset antal pladser og billetterne sælges efter først-til-mølle princippet.

Købte billetter refunderes desværre ikke, men de kan gives videre til en veninde. Er du forhindret i at komme er du også velkommen til at kontakte Natalie. Måske er der en køber til din billet!


Feedback fra tidligere deltagere:

“Tak for en skøn og lærerig aften Natalie Noryd, hvor du på fornemmeste vis fik demonstreret Syrah/Shiraz druens mangfoldige smagspalette, det var virkelig interessant. Jeg kan varmt anbefale "Smag Søster" vinsmagning - der sker noget særligt når man vinnørder med andre kvinder. Jeg er vild med den uformelle men intime stemning, de overraskende momenter og Natalie er både indlevende, vidende og inspirerende. Jeg kommer helt klart igen!”

Annette Nielsen Buck, april 2018

“Smag Søster er et absolut fornøjeligt og lærerigt arrangement, hvor kvinder med vidt forskelligt kendskab til vin mødes. Smagningerne underligger sig ofte et tema, hvor man virkelig formår at gå i dybden, hvad enten det omhandler en bestemt vintype, drue eller begrænser sig til en region. Jeg har indtil videre deltaget i tre vinsmagninger og det er bestemt ikke sidste gang.”

Kit Schmidt-Petersen, marts 2018

Foto: Wilfred Gachau

Smag Søster - Hvidvinsdysten: Frankrig vs. USA

Salg lukket