Smag Søster: Smagen af Spanien - Vinsmagning for kvinder

Krudtløbsvej 12, 1439 København
19 mar 2020 kl. 18:00 - 20:00
Billetter DKK 395,00
Billetter DKK 395,00

Smag Søster & The Great Wine Experience inviterer alle vin-tørstige kvinder til vinsmagningen:

SMAG SØSTER: SMAGEN AF SPANIEN

Det gamle vinland Spanien er i konstant forandring. Kom med til vinsmagning og oplev de mange nye tendenser! 

Vi smager en bred palet af friske og elegante, til koncentrerede og fyldige vine, skabt af nytænkende vinmagere. Velkendte områder som Ribera del Duero, Priorat og Rueda bliver præsenterede, såvel som nye ‘up n’ coming’ steder som Bierzo og Terra Alta. Vi vil også blive klogere på principperne og filosofien bag biodynamisk vin. Glæd dig til alt fra bobler og hvidvin til rødvin - der er garanteret noget for enhver smag!

Denne aften skal vi smage følgende vine. Der kan dog komme nogle enkelte ændringer til vinmenuen.

- Pinord, Cava +Natura Brut, Penedés
- Menade, Rueda Verdejo Ecologico 2018, Rueda
- Herencia Altés, Benufet 2018, Terra Alta
- Mas Blanc, Clos del Mas 2018, Priorat
- Veronica Ortega, Quite 2017, Bierzo
- Quinta Sardonia, Q2 2012, Sardón de Duero
- Jeróme Bougnaud, Galia Village 2014, Piqcuera de san Esteban / Ribera del Duero

Torsdag d. 19. marts 2020
kl. 18-20
pris: 395 kr. pr. billet (ekskl. gebyr)

Prisen inkluderer smagning af 7 vine, samt lidt lækkerier som fx brød, olivenolie, ost og oliven.

Sommelier Natalie Noryd vil forestå vinsmagningen som afholdes i det smukke og inspirerende designgalleri DESIGN WERCK på Holmen. 

DESIGN WERCK
Krudtløbsvej 12
1439 København K
www.designwerck.dk

Smag Søster er for dig som er kvinde og gerne vil smage vin i et afslappet forum samme med andre kvinder. Der kræves ingen forkundskaber! Alle kan smage og dufte, og alle kan lære om vin.  Smag Søster er en del af The Great Wine Experience. Se mere på vores hjemmeside www.thegreatwineexperience.dk.

Der er et begrænset antal pladser og billetterne sælges efter først-til-mølle princippet. Købte billetter refunderes desværre ikke (kun ved aflysning), men de kan gives videre til en du kender. Er du forhindret i at komme er du også velkommen til at kontakte os. Måske er der en køber til din billet.

Vinsmagningen gennemføres kun ved minimum 10 deltagere. Ved aflysning vil billetterne blive refunderet.


Lidt om os..

Velkommen til The Great Wine Experience! 
Vin skal smages, drikkes og nydes, og mest af alt skal vin opleves. Vores vision på The Great Wine Experience er at gøre oplevelsen af vin til noget særligt og så let tilgængeligt som muligt for alle, uanset om du er en ny eller erfaren vinnyder.

Under kyndig vejledning af sommelier Natalie Noryd bliver vi med udsøgte vinsmagninger guidet gennem den store vinverden - med vine i topklasse, håndplukkede fra små producenter, hvor håndværket og kvaliteten er i højsædet. En vinsmagning med The Great Wine Experience er altid en sanselig, sjov og lærerig rejse, hvor deltagerne både nyder god vin og får udvidet deres viden om det uendelige vinunivers. Se mere på vores hjemmeside www.thegreatwineexperience.dk.


Det synes vores kunder:

Skønne smagninger af fantastiske vine, altid med et spændende tema og nye, innovative vinhuse og et interessant indblik i produktion og terroir - her er virkelig rammen om en perfekt aften med venner og skøn, skøn vin - jeg er fan!

Mette Morthorst

Altid en kæmpe oplevelse at komme til smagning hos Natalie. Du er sikker på at få en stor vifte af kvalitetsvine samt kompetent og entusiatisk formidling af vines egenskaber. Natalie finder altid små vinperler fra kvalitetsproducenter og på sin fine charmerende og afslappede facon får hun os til at føle os som sommelier in spe for en stund. Hun er god til at matche vin og mad og mindst at gøre os nysgerrige på de vine som vi måske ikke selv lige kender. Jeg glæder mig til de næste smagninger. Den allerbedste anbefaling herfra.

Judi Olsen

Vi afholdte en smagning for 144 personer med The Great Wine Experience, hvor Natalie var med på vores idé om at parre 6 små luksuskager med 6 forskellige bobler. Det åbnede op for mange interessante smagsoplevelser. Natalie lærte os teknikkerne bag mousserende vine og vi blev især klogere på sødmegrader i de forskellige typer. Natalie er utrolig nede på jorden, sød, forberedt og dygtig inden for sit felt, så vi vil klart anbefale en vinsmagning med Natalie.

Nykredit Københavns Vinklub


Foto: Wilfred Gachau  www.wilfredgachau.com

Profile picture
The Great Wine Experience

Velkommen til The Great Wine Experience! 

Vin skal smages, drikkes og nydes, og mest af alt skal vin opleves. Vores vision på The Great Wine Experience er at gøre oplevelsen af vin til noget særligt og så let tilgængeligt som muligt for alle, uanset om du er en ny eller erfaren vinnyder.

Under kyndig vejledning af sommelier Natalie Noryd bliver vi med udsøgte vinsmagninger guidet gennem den store vinverden - med vine i topklasse, håndplukkede fra små producenter, hvor håndværket og kvaliteten er i højsædet. En vinsmagning med The Great Wine Experience er altid en sanselig, sjov og lærerig rejse, hvor deltagerne både nyder god vin og får udvidet deres viden om det uendelige vinunivers.


Anmeldelse:

"Vi afholdte en smagning for 144 personer med The Great Wine Experience, hvor Natalie var med på vores idé om at parre 6 små luksuskager med 6 forskellige bobler. Det åbnede op for mange interessante smagsoplevelser. Natalie lærte os teknikkerne bag mousserende vine og vi blev især klogere på sødme-/surhedsgrader i de forskellige typer. Natalie er utrolig nede på jorden, sød, forberedt og dygtig inden for sit felt, så vi vil klart anbefale en vinsmagning med Natalie."

Nykredit Københavns Vinklub d. 18. september 2019eventet sluttede

Smag Søster: Smagen af Spanien - Vinsmagning for kvinder

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke