Smag Søster - Syrah og Shiraz

22 mar 2018 kl. 19:00 - 22:00

Design Werck, Krudtløbsvej 12, 1439 København


Smag Søster - Syrah og Shiraz

Sæsonpremiere for Smag Søster - en vinklub for tørstige kvinder!

Denne aften farver vi gummerne blå med fyldige rødvine, som alle er lavet på druesorten Syrah. Syrah og Shiraz er to navne på den samme druesort, som giver mørke vine med styrke og karakter, men også elegance og kompleksitet. Vi starter aftenen med et festligt glas syrah-bobler. Bagefter udforsker vi syv vidt forskellige bud på rødvine fra små og store vinhuse, både i og udenfor Europa, inklusive de klassiske franske områder som Crozes-Hermitage og Cornas, og saftig og intens australsk Shiraz. Find din foretrukne stil, få idéer til mad - og vinkombinationer, og find ud af hvornår der står Syrah, og hvornår der står Shiraz, på vinetiketten.

Bag Smag Søster står Natalie Noryd, som er uddannet sommelier fra Vinakademiet i København. Hun skriver om klubben:

“Jeg mener, at kvinder og vin hører sammen, og jeg vil gerne dele min passion for vin med mine søstre. Jeg ønsker at skabe et afslappet og intimt forum - som kun vi søstre kan - hvor vi virkelig kan udforske vin med vores sanser. Samtidig vil vi lære at koble smageteknik, analyse og viden på vores oplevelser, sådan at vi begynder at forstå, hvorfor vi dufter, smager og oplever, som vi gør.”

Natalie Noryd vil selv forestå vinsmagning som afholdes i det smukke og inspirerende DESIGN WERCK på Holmen.

DESIGN WERCK
Krudtløbsvej 12
1439 København K
www.designwerck.dk

Der er et begrænset antal pladser og billetterne sælges efter først-til-mølle princippet.

Købte billetter refunderes desværre ikke, men de kan gives videre til en veninde. Er du forhindret i at komme er du også velkommen til at kontakte Natalie. Måske er der en køber til din billet.

Der kræves ingen forkundskaber! Alle kan smage og dufte, og alle kan lære om vin.

Smag Søster er en uafhængig vinklub som samarbejder med en række forskellige vinimportører. Hver måned afholdes én til to vinsmagninger ud fra et særligt tema, og billetter købes til hver enkelt smagning.


Feedback fra tidligere deltagere:

“Det har været en virkelig fin aften, og vi har både hygget os, drukket gode bobler og lært noget. De to veninder, jeg var afsted med, er temmelig kyndige i vin og mad, og den enes bror er vinimportør, så det var hårde dommere, der begge syntes, de fik meget ud af aftenen. Og vi har stor ros til de to for deres facon og gode energi!”

Rikke Krogh om “Smag Søster - Bobler, Bobler, Bobler!” 10/8 - 2017


Foto: Wilfred Gachau www.wilfredgachau.com

Billet

Salg lukket