Event aflyst

Smagen af Spanien - Vinsmagning på Design werck

DKK 395,00

Sted

Dato

20 mar 2020 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

The Great Wine Experience præsenterer vinsmagningen:

SMAGEN AF SPANIEN

Det gamle vinland Spanien er i konstant forandring. Kom med til vinsmagning og oplev de mange nye tendenser! 

Vi smager en bred palet af friske og elegante, til koncentrerede og fyldige vine, skabt af nytænkende vinmagere. Velkendte områder som Ribera del Duero, Priorat og Rueda bliver præsenterede, såvel som nye ‘up n’ coming’ steder som Bierzo og Terra Alta. Vi vil også blive klogere på principperne og filosofien bag biodynamisk vin. Glæd dig til alt fra bobler og hvidvin til rødvin - der er garanteret noget for enhver smag!

Denne aften skal vi smage følgende vine (forbehold for ændringer):

- Pinord, Cava +Natura Brut, Penedés
- Menade, Rueda Verdejo Ecologico 2018, Rueda
- Herencia Altés, Benufet 2018, Terra Alta
- Mas Blanc, Clos del Mas 2018, Priorat
- Veronica Ortega, Quite 2017, Bierzo
- Quinta Sardonia, Q2 2012, Sardón de Duero
- Jeróme Bougnaud, Galia Village 2014, Piqcuera de san Esteban / Ribera del Duero

Fredag d. 20. marts 2020
kl. 18-20
pris: 395 kr. pr. billet (ekskl. gebyr)

Prisen inkluderer smagning af 7 vine, samt lidt lækkerier som fx brød, olivenolie, ost og oliven.

Sommelier Natalie Noryd vil forestå vinsmagningen som afholdes i det smukke og inspirerende designgalleri DESIGN WERCK på Holmen. Der kræves ingen forkundskaber! Alle kan smage og dufte, og alle kan lære om vin. 

DESIGN WERCK
Krudtløbsvej 12
1439 København K
www.designwerck.dk

Der er et begrænset antal pladser og billetterne sælges efter først-til-mølle princippet. Købte billetter refunderes desværre ikke (kun ved aflysning), men de kan gives videre til en du kender. Er du forhindret i at komme er du også velkommen til at kontakte os. Måske er der en køber til din billet.

Vinsmagningen gennemføres kun ved minimum 10 deltagere. Ved aflysning vil billetterne blive refunderet.

Lidt om os...
Velkommen til The Great Wine Experience! 
Vin skal smages, drikkes og nydes, og mest af alt skal vin opleves. Vores vision på The Great Wine Experience er at gøre oplevelsen af vin til noget særligt og så let tilgængeligt som muligt for alle, uanset om du er en ny eller erfaren vinnyder.

Under kyndig vejledning af sommelier Natalie Noryd bliver vi med udsøgte vinsmagninger guidet gennem den store vinverden - med vine i topklasse, håndplukkede fra små producenter, hvor håndværket og kvaliteten er i højsædet. En vinsmagning med The Great Wine Experience er altid en sanselig, sjov og lærerig rejse, hvor deltagerne både nyder god vin og får udvidet deres viden om det uendelige vinunivers. Se mere på vores hjemmeside www.thegreatwineexperience.dk.


Det synes vores kunder:

Skønne smagninger af fantastiske vine, altid med et spændende tema og nye, innovative vinhuse og et interessant indblik i produktion og terroir - her er virkelig rammen om en perfekt aften med venner og skøn, skøn vin - jeg er fan!

Mette Morthorst

Altid en kæmpe oplevelse at komme til smagning hos Natalie. Du er sikker på at få en stor vifte af kvalitetsvine samt kompetent og entusiatisk formidling af vines egenskaber. Natalie finder altid små vinperler fra kvalitetsproducenter og på sin fine charmerende og afslappede facon får hun os til at føle os som sommelier in spe for en stund. Hun er god til at matche vin og mad og mindst at gøre os nysgerrige på de vine som vi måske ikke selv lige kender. Jeg glæder mig til de næste smagninger. Den allerbedste anbefaling herfra.

Judi Olsen

Vi afholdte en smagning for 144 personer med The Great Wine Experience, hvor Natalie var med på vores idé om at parre 6 små luksuskager med 6 forskellige bobler. Det åbnede op for mange interessante smagsoplevelser. Natalie lærte os teknikkerne bag mousserende vine og vi blev især klogere på sødmegrader i de forskellige typer. Natalie er utrolig nede på jorden, sød, forberedt og dygtig inden for sit felt, så vi vil klart anbefale en vinsmagning med Natalie.

Nykredit Københavns Vinklub

Foto: Wilfred Gachau  www.wilfredgachau.com

Arrangør

Velkommen til The Great Wine Experience! 

Vin skal smages, drikkes og nydes, og mest af alt skal vin opleves. Vores vision på The Great Wine Experience er at gøre oplevelsen af vin til noget særligt og så let tilgængeligt som muligt for alle, uanset om du er en ny eller erfaren vinnyder.

Under kyndig vejledning af sommelier Natalie Noryd bliver vi med udsøgte vinsmagninger guidet gennem den store vinverden - med vine i topklasse, håndplukkede fra små producenter, hvor håndværket og kvaliteten er i højsædet. En vinsmagning med The Great Wine Experience er altid en sanselig, sjov og lærerig rejse, hvor deltagerne både nyder god vin og får udvidet deres viden om det uendelige vinunivers.


Anmeldelse:

"Vi afholdte en smagning for 144 personer med The Great Wine Experience, hvor Natalie var med på vores idé om at parre 6 små luksuskager med 6 forskellige bobler. Det åbnede op for mange interessante smagsoplevelser. Natalie lærte os teknikkerne bag mousserende vine og vi blev især klogere på sødme-/surhedsgrader i de forskellige typer. Natalie er utrolig nede på jorden, sød, forberedt og dygtig inden for sit felt, så vi vil klart anbefale en vinsmagning med Natalie."

Nykredit Københavns Vinklub d. 18. september 2019Lokation

Design Werck Design Werck, Krudtløbsvej 12, 1439 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .