Smagning af naturvine

eventet sluttede

Smagning af naturvine

Billetter fra DKK 250,00

Dato

28 maj 2017 kl. 14:00 - 18:00

Beskrivelse

Hele 74 europæiske vinbønder forenet i sammenslutningen af naturvinsproducenter "VinNatur" gæster København for at præsentere deres vine og fortælle om, hvad der gemmer sig i flaskerne.

I den anledning åbnes dørene for et begrænset publikum søndag d. 28. maj kl. 14 - 18. Det sker i Papirhallen, Trangravsvej 5, 1436 København K.

Smagningen vil være en enestående mulighed for at møde producenterne og få nærmere kendskab til, hvad naturvin er. Fænomenet har i omkring ti år været omgærdet af både fascination og skepsis, og holdningen til, hvad naturvin er, har spændt fra opfattelsen af, at det er vine udviklet med mindst mulig indblanding fra producenten til biologisk producerede vine med lavt indhold af svovl.

Kom og mød producenterne. De vil stå klar med deres vine, en god snak og oplysninger om VinNaturs arbejder for en fælles certificeret standard og visioner på den lange bane.

VinNatur blev skabt i 2006 på initiativ af Angiolino Maule, La Biancara, Veneto. Formålet var at forene små producenter i Europa for at kunne dele erfaringer om dyrkningsmetoder og produktionsteknik i fremstillingen af vine med respekt for naturens cyklus, markens særegenhed og håndværket i marken og i kælderen.

I dag tæller VinNatur mere end 170 vinavlere fra 9 lande, og alle arbejder efter fælles retningslinjer for fremstilling af naturvin og alle er underlagt årlig kontrol - nul pesticidrester og max 50 mg svovl/liter.

Vel mødt!

Følgende producenter deltager i smagningen:

Producenter

Besøg vores hjemmeside for yderligere information:
Vinnatur
FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .