Smertekursus, København (april 2017)

02 apr 2017 kl. 09:00 - 17:30
Super arrangør
Billetter DKK 850,00
Billetter DKK 850,00

Kom til Smertekursus 2.0 – et spændende og lærerigt heldagskursus hvor du får en dybdegående forståelse for smerters kompleksitet og de mange faktorer, som påvirker smerteoplevelsen.

Bliv Smertespecialist og udvid din forståelse for smertebehandling, lær den nyeste smerte- videnskab, samt klientbaseret smerteundervisning som øger effekten af din behandling.

Smertekursus 2.0 er en revideret, opdateret og forbedret udgave af det populære smerte- kursus. Alt materiale er blevet ajourført med den sidste nye forskning og yderligere evalueret. Derfor hedder det nu Smertekursus 2.0, så 2.0 er altså den nye og opdaterede udgave det populære smerte-kursus. Kurset er rettet specifikt mod sundhedsprofessionelle.

Smertespecialisterne har valgt at tilbyde alle kurser i kursusrækken til en kraftigt reduceret pris i en periode. På grund af, at vi har et mål om, at vores kurser har den højeste kvalitet og største praktiske anvendelighed for vores deltagere, har vi valgt at lav en deltager-begrænsning på 18 personer.


eventet sluttede

Smertekursus, København (april 2017)

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke