Smid lænkerne af Jens ''The Beast'' Dalsgaard

eventet sluttede

Smid lænkerne af Jens ''The Beast'' Dalsgaard

Sted

Dato

03 apr 2022 kl. 10:00 - 13:00

Beskrivelse

SMID LÆNKERNE OG SKAB DIN FREMTID

En stærkt motiverende PEP-TALK, der også skaber resultater på den lange bane!

Jens ”The Beast” Dalsgaard er en af Danmarks mest succesfulde coaches. Han hjælper tusinder af danskere med at finde formen, lykken og det positive mindset. Han har hundredetusindvis af følgere, eget dokumentarprogram og en blomstrende forretning.

Men sådan har det ikke altid været…..

Oplev Jens ”The Beast” Dalsgaard live, når han med gribende og nervepirrende historier fortæller, hvordan han vendte sit liv 180° rundt.

Fra kriminel til succesfuld erhvervsleder. Fra stofmisbruger til sundhedsekspert. Fra negativ til positiv. Fra at være et offer til at blive en leder i sit eget liv. 

Vi har alle en fortid…. Men den behøver ikke definere vores fremtid
Et hudløst ærligt og underholderne foredrag spækket med øvelser og konkrete redskaber til, hvordan du også kan skabe et positivt mindset, skabe små sejre og ritualer og gøre op med fortidens dårlige vaner og adfærd.

Dette foredrag er en livsbekræftende og følelsesladet oplevelse, hvor publikum involveres og går derfra med konkrete handlingsplaner og en stærk motivation til at gøre noget ved det.

Dette foredrag er for dig der….

 • Ønsker inspiration og motivation til at ændre vaner og adfærd
 • Gerne vil have en underholdende og gribende oplevelse
 • Gerne vil have konkrete redskaber og øvelser til selv at gøre noget ved fremtiden

Og ikke mindst ønsker nøglen til, hvordan du får en

DONT GIVE A FUCK ATTITUDE.

I billettens pris hører en Beast Fitness goodiebag.

Arrangør

Lokation

Scandic Aarhus City Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .