spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Smid ledelsesskjoldet og træd i karakter i dit liv og lederskab som dig

Afholdt event

Smid ledelsesskjoldet og træd i karakter i dit liv og lederskab som dig

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

29 jan 2019 kl. 18:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

- Et åbenhjertigt og underholdende foredrag om vejen til et stærkt personligt lederskab 


Jo mere du er optaget af, at gøre det "rigtige" i rollen som leder, ven, forældre og menneske – des vanskeligere bliver det... 

Det har en hel del med ledelsesskjoldet at gøre, og konsekvenserne har store omkostninger for kvaliteten af dine relationer og grundglæden i dit liv som helhed. 

Hvad grunden er til det, og hvad du kan gøre, så du i stedet oplever at lykkes såvel som menneske som leder, vil Cecilie Gredal give sit bud på denne aften.  

Du vil endvidere lære, hvordan du spotter og undgår Idealfælder, få konkrete tips til at fremkalde og stå stærkt i din egen identitet - og som bonus få at vide, hvad piratfisk egentlig ved om ledelse...? - Det har nemlig høj relevans for dig.

Der vil være enkelte øvelser i løbet af foredraget, så du, ud over at blive inspireret, også går derfra lidt klogere på dig selv. 

Tag en kollega, partner, dit team eller ven med under armen, så I kan tale videre om det efterfølgende og hjælpe hinanden i den videre proces, det er, at træde i karakter i dit liv og lederskab som dig.

Jeg ser frem til at møde dig tirsdag d. 29/1-2019 kl. 18.30-20.30 i Sofias Hus, Godthåbsvej 6A i baghuset på Frederiksberg.

OBS - Tidligere kunder har gratis adgang med en ledsager så længe, der er ledige billetter. 

Arrangør

Cecilie Gredal er key-note speaker, ledelsesaktivist, rågiver og udvikler af ledere - der VIL noget væsentligt, samt en visionær og kærlig ildsjæl.
Gennem 27 år har Cecilie arbejdet med læring og udvikling, været leder i 10, og de sidste 9 år har hun gennem sin virksomhed hjulpet ledere på alle niveauer med at løfte deres bevidsthed, så de med større lethed kan lykkes med at lede i en balance mellem indre og ydre, hoved og hjerte, maskulin og feminin, natur og kultur baseret på deres talenter, formål og essens. 

Lokation

Sofias Hus, Baghuset Sofias Hus, Baghuset, Godthåbsvej 6A, Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .