spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Smiling in a War Zone med Simone Aaberg Kærn

Afholdt event

Smiling in a War Zone med Simone Aaberg Kærn

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

13 apr 2023 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Torsdag 13. april kan du i forlængelse af den aktuelle udstilling opleve eventyrer, pilot og billedkunstner Simone Aaberg Kærn til en forrygende og humoristisk fortælling om kvindeligt heltemod, søsterskab og storpolitik.

Denne aften kommer Simone Aaberg Kærn med masser af kunstneriske, medmenneskelige og politiske vitaminer til eftertanke og samtale i fortællingen om hendes episke og rørende performanceflyvning til Kabul i 2002. Og vi hører også lidt om den dramatiske evakuering fra Kabul i august 2021.

Startskuddet til den 5.700 km lange rejse i et bedstemor-and-fly lavet af metalrør og lakeret lærred… er en morgenavis! En stemningsrapport af Carsten Jensen fra det amerikansk kontrollerede Kabul i Afghanistan. I artiklen optræder den 16-arige Farial og hendes drøm er at flyve.

Simone drikker kaffen op og køber straks et fly, fast besluttet på at flyve ned til pigen i Kabul. 'Alle mennesker burde have lov at flyve! I det mindste skal Farial have mulighed for at prøve at styre flyveren selv. Indimellem kan det jo hjælpe at se sin situation i et lidt større perspektiv!?'

Følg med på eventyret og få indblik i bevæggrundene for at tage afsted og strategierne til at gennemføre det umulige. Hvad tænker man, når man sætter livet på spil for, at drømme skal blive til virkelighed?

Inden aftenens arrangement kan du indlede med en lækker middag i vores hyggelige café ved at bestille bord til kl 18 på tlf. 4452 5812. Denne aften serverer vi svampelasagne med portebello, champignon, aubergine, selleri, mozzarella og panko. Bechamel af parmesan og blomkål. Hertil en salat med stegte gulerødder og græskarkerner.

----

Arrangementet er en del af forårets udstilling RÅBERI OVER HEGNET med de tre kunstnere Anne Marie Ploug, Melou Vanggaard og Pernille Kløvedal Helweg.

Arrangør

Lokation

Gammelgaard, Gammel Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .