Spring til hovedindhold

Smykkeworkshop

Få billetter tilbage

Smykkeworkshop

Fra DKK 49,00

Sted

Dato

22 sep 2024 kl. 10:30 - 12:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom og lav dine egne smykker med til smykkeworkshop, som vi afholder på udvalgte datoer. 

Vores smykker laves i sterling sølv eller forgyldt sterling sølv. Vi bruger de flotte seed beads (glasperler), og derudover kan man tilkøbe smukke perler, der passer lige til din stil og gør dine smykker helt unikke. 

Det er vigtigt for os, at vi bruger materialer af god kvalitet og samtidig har et øje på på recycling. Derfor har vi et udvalg fra genbrugsperler, som vi har samlet ind fra kæder og armbånd, der ikke fejler noget. Disse kan købes til en billig pris. 

Det koster 49 kr. i depositum at booke plads. De 49 kr. du betaler fratrækkes beløbet, du køber for på dagen.

Priser:

Armbånd 149 kr.

Ankelkæde 159 kr.

Øreringe (creoler eller krog) 169 kr.

Halskæde 199 kr.

Arrangør

Underværket i Randers er byens ’folkehus’ med caféer, koncerter, åben scene, markeder, foredrag, teaterforestillinger og et nyåbnet keramikværksted – hver måned med nyt på programmet.

Lokation

Underværket, Stemannsgade 9C, 8900 Randers

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori