Musikere og spillesteder er efterladt i en tilstand af granatchok! Afsavnet for at stå på scenen, for at sætte koncerter op og ikke mindst for at opleve livemusik er overvældende. Det har fået kræfterne bag RUST til at gå nye veje. Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

SNASK

SNASK er en elektronisk duo, der dyrker den rå og industrielle mørke energi på en måde, der sjældent opleves på den danske musikscene. 

Til koncerter udforsker SNASK spændingsfeltet mellem elektronisk og rytmisk musik i en energisk sammenhængende sekvens af eksperimenterende indtryk, som bindes sammen med et væld af forskellige effekter, midi- synkroniseret lys og et lydbillede,der skabes på synthesizere og akustiske trommer. Numrene bliver til i et legende og udforskende rum, hvor et væld af samplede lyde kombineres med analoge og digitale elementer på uventede og stemningsfyldte måder.

--------------------------------------

• Venue: LiteraturHaus

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

• Se vores fulde program på www.rust.dk

--------------------------------------  

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke