Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Snuggle + Elvin Brandhi (UK) + HVAD at ALICE på Stairway

Afholdt event

Snuggle + Elvin Brandhi (UK) + HVAD at ALICE på Stairway

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

26 apr 2023 kl. 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

En aften gennemstrømmet af sanseskærpende lydkollager og soniske eksperimenter. Den walisiske lydkunst-frontløber Elvin Brandhi optræder for første gang i Danmark. Hun suppleres af den ligesindede montagetekniker HVAD. Som et blødt lydtæppe åbner den nydannede københavnske duo Snuggle desuden aftenen med en debutkoncert, der sammensmelter æteriske guitarmelodier og bløde lofi-kollager.


Snuggle
Snuggle er en ny duo bestående at to erfarne musikere, og denne aften kan du opleve deres debutkoncert. I en syntese af forskellige musikalske æraer væver Snuggle med æteriske guitarmelodier og vokaler et sonisk tæppe, der omslutter lytteren i en nærværende bevægelse. Duoen skaber i deres enkle live-setup udsøgende lofi-kollager, der henleder tankerne på blandet andet 90’ernes grunge og shoegaze samt 00’ernes eklektiske pop-produktioner.


Elvin Brandhi
Elvin Brandhi er improvisatorisk lyriker, producer og lydkunstner fra Bridgend i Wales, som skaber yderliggående beats ud af feltoptagelser, bånd, vinyl, instrumenter og stemmer.

Hun benytter lyde og stemmer som en elastisk sprog, der er i stand til at overskride indgroede systemer og nedarvede syntaktiske konventioner. Hendes liveshows tager form af ubønhørlige udbrud af eksplosiv livlighed, hvor ætsende bevidsthedsstrømme smelter sammen med urolig, glitch-agtige tyngde. Hendes kreative virke spænder over en lang række samarbejder og en nomadisk indstilling.

Elvin Brandhis første ep “Shelf Life” blev udgivet på C.A.N.V.A.S. i 2018. Hun udgør den ene halvdel af den støjende far/datter-improduo Yeah You, som har udgivet på Alter, Slip, Opal, Psychik Dancehall og Good Food. Hun optræder også i samarbejds-konstellationer som Avril Spleen med Joseph Jadame (maltash), Bahk med Daniel Blumberg (MUTE) og har bidraget til blandt andet Drew McDowalls projekt agalma.


HVAD
HVAD er en København-baseret producer og elektronisk musiker, som siden midten af nullerne har skabt og udgivet musik under navne som DJ Hvad, HVAD og Kid Kishore. Ud over at drive det notoriske pladeselskab Syg Nok Records har han også været involveret i projekter som Kommunal Dubplate Service. Han inkorporerer elementer fra breakcore, techno og på det seneste også ambient i sine ukonventionelle produktioner.

HVAD’s musik er fremadsøgende, vild og direkte, med en både abstrakt og voldsom energi, som skaber rystelser. Musikken er understrømmet af en foruroligende paranoia, som samtidig rummer en sær skønhed. HVAD benytter lydkilder såsom sine egne ridsede acetatplader, tempelklokker, taxadøre, hundes gøen, kirkekor, gadesprog og sin egen stemme til at udtrykke en kulturel opmærksomhed, som udvisker grænsen mellem kunsten og hverdagslivet.


Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Stairway, Vanløse, Lindehøjen 12, 2720 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .