SO ME TOO

SO ME TOO

Billetter fra DKK 35,00

Sted

Beskrivelse

3.årets præsentationsforestilling “SO ME TOO” spiller på Skuespillerskolen Ophelia, Gasværksvej 4E, 1656 KBH V. 

Er du en kasse-tænker?  Synes du bare din nabo er en kæmpe opstoppet nar? Mener du at det er okay at klæde sig i en burka selvom man ikke er muslim? Er en lapdance på en mand en krænkelse eller et kompliment? Hvordan ville du krænke en mand? Er du grim uden dit filter? Har du fået skabt en persona du kan li´på de sociale medier? Bruger du din tid fornuftigt eller bruger du seks timer om dagen på at glo ned i en telefon? Så få fingeren ud , bestil en billet og brug en time på at se på et spejlbillede af dig selv. 

Medvirkende: Anton Hjort Nielsen, Ebba Malena Debess Thomsen, Helene Stauersbøl Eldov, Henriette Knudsen, Nadia Rantzau Hunderup, Sofie Skov Nielsen og Thomas Lykke Jensen. 

Instruktør: Lykke sand 

Instruktør assistent: Simone vincent 

Billeder: Sara Gangsted 

Plakat: Alexander Rantzau 


Spilledatoer: 

Grundet Corona bliver spilledatoer udskudt. 
Vi håber på det tilladt at spille for jer i Januar. 

Billetpris: 35kr, eksklusiv gebyr fra billetto
Alle Corona retningslinjer overholdes

Særligt tak til: RS Systems, VM Pro & Gribskov Ungdomsskole

Følg med backstage på facebook.  

Arrangør

Skuespillerskolen ophelia tilbyder en 3-årig uddannelse til professionel skuespiller med speciale i den amerikanske Meisner-teknik.

Lokation

Skuespillerskolen Ophelia Skuespillerskolen Ophelia, Gasværksvej 4E, 1656 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .