Event aflyst

Social cantina by night - Nbro

DKK 250,00

Sted

Dato

26 nov 2020 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Vi har sikret os at overholde regler Ifb med covid 19 og afholder derfor dette event. Maden vil blive tallerken anrettet istedet for familystyle. 

Mundbind er påkrævet ind til man sidder ved sit bord

Vores kokketeam vil sammen med de unge vi til hverdag arbejder med, byde på en dejlig aften fyldt med hygge og skøn mad. 

Du får 3 serveringer med masser af dejlige retter 

Vin, øl og vand kan købes på aftenen

Kaffe gir vi

Se mere om os på Instagram @socialcantinanbro og @socialcantina


vi er en kantine der bruger madlavning og måltider som værktøj til at løfte mennesker og bringe folk sammen 

Arrangør

Lokation

Kapelvej 47, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .