Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Social Dining @ BLOX

eventet sluttede

Social Dining @ BLOX

Billetter fra DKK 0,00

Sted

Dato

29 jul 2022 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Fredag den 29. juli kl. 18.30 er vi igen klar med Social Dining @ BLOX på Bryghuspladsen 14, 1473 København K. Servering starter kl. 18.30, og servering slutter kl. 20.00. Der er mulighed for at "drikke ud" til kl. 20.30.

Nyd et lækkert, økologisk og billigt måltid mad på Bryghuspladsen i eller ved BLOX sammen med venner og familie - og naturligvis med mennesker du endnu ikke har mødt. Du kan vælge vegetarisk eller ikke-vegetarisk i billetafsnittet.

Arrangementet bliver til i tæt samarbejde med Meyers/BLOX Eats, og der serveres en hovedret, en lækker salat, brød og smør samt en let dessert.

Prisen for voksne er 105 kr., og børn i alderen 5-12 betaler halv pris. Børn under 5 år ifølge med voksen/voksne spiser gratis.

Drikkevarer ud over postevand tilkøbes på stedet.

Hvis vejret driller, nyder vi maden inden for i BLOX Eats, ellers spiser vi udendørs.

Husk at der er parkeringskælder under BLOX!

Lokation

Bryghusgade, København, Danmark Bryghusgade, København, Danmark, Bryghusgade , København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .