spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Social startup - Inspiration, gode råd og investeringer

Afholdt event

Social startup - Inspiration, gode råd og investeringer

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

24 maj 2018 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Skal dit start-up gøre noget godt for verden, udover bare at bidrage med skattepenge?

Det Kooperative Fællesråd i Aarhus, Aarhus Makers og Bart er gået sammen for at give inspiration til DIT sociale startup!

I en række af events vil vi tilbyde inspiration, gode råd og til sidst en mulighed for at få en investering til dit projekt.

Første event er 24. maj, hvor vi har inviteret tre oplægsholdere til at fortælle om deres erfaringer indenfor socialt-entreprenørskab!

Hør hvordan henholdsvis en forening og en virksomhed, har formået at mobilisere lokalområdet og skabe socialt engagement, sideløbende med kerneopgaven. Til sidst vil Per Bach – som har en master i Socialt entreprenørskab og er formand for foreningen Sociale Entreprenører i Danmark – komme med et oplæg om, hvad begrebet socialt entreprenørskab egentlig dækker over!

Entre + 1 cocktail: 50,-


Program 19.00-21.00

1. Velkomst

2. Oplæg ved Sarah Jarsbo, forkvinde for Foreningen Sydhavn - Mobilisering af lokale kræfter med et socialt formål.

3.Thor Thorøe, grundlægger af bl.a. Social Foodies, ParadIs og CocoaFair – Iværksætteri med power til forandring!

4. Per Bach, master i Socialt entreprenørskab – Socialt entreprenørskab og hvordan du kommer i gang.

5. Spørgsmål til oplægsholderne og debat

6. Netværk

Oplægsholdere:

Sarah Jarsbo:

Forkvinde for Foreningen Sydhavn, klummeskribent på JP Aarhus og bestyrelsesmedlem i Det turkiske telt. Med fokus på at bygge bro mellem det eksisterende og det nye, har Sarah Jarsbo gennem en årrække været en stærk stemme i udviklingen af Sydhavnen i Aarhus. Sarah har været draget af Aarhus undergrund og har været med til at mobilisere svage, som stærke sociale kræfter i Sydhavnen og har skabt et område, der byder på diversitet og et stærkt socialt og lokalt fællesskab.

http://www.sydhavnenaarhus.dk

https://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE9989119/stemmen-fra-aarhus-oversete-guldgrube-kan-hoeres-i-jp-aarhus/

Thor Thorøe:

Grundlægger af Social Foodies, Paradis is og CocoaFair. Thor Thorøes mantra er at hans forretninger ikke handler om enten at tjene penge eller tage socialt ansvar, men at kombinere de to. Fællesnævner for Thors projekter er, at det sociale entreprenørskab er i centrum. CocoaFair er Afrikas første bean-to-bar fabrik, hvis formål – udover at drive en god forretning – er at skabe jobs til underprivilegerede i Cape Towns townships. Social Foodies er mere end en isbutik: Alle ingredienser er produceret med bæredygtighed in mente og bliver fulgt fra småbønderne til den færdige is bliver lavet frisk i butikkerne.

https://socialfoodies.dk

http://www.cocoafair.com

Per Bach:

Master i Socialt entreprenørskab og formand for foreningen Sociale Entreprenører i Danmark. Har i mere end 20 år arbejdet med bæredygtighed og socialt iværksætteri. Han har tidligere været leder for den danske del af den internationale miljøkampagne Global Action Plan (Grøn Livsstil på dansk), arbejdet på Dansk Center for Byøkologi og været projektleder for Timebankprojektet i Aarhus.

http://sociale-entreprenører.dk/

Kræfterne bag:

BART:

Et eventspace med indbygget bar!

Bart vil være stedet i Aarhus, hvor startuppere har lyst til at dele deres ideer –

mens de drikker en øl eller en cocktail.Barts fokus er at få samarbejde med små start-up virksomheder og iværksættere i Aarhus og omegn. Vi vil være med til at ligge lokaler til og afholde kurser, markeder, meet-ups, foredrag og showrooms – som skal være relevante for Aarhus’ kulturliv og iværksættere.

Det Kooperative Fællesråd i Aarhus:

Det Kooperative Fællesråd i Aarhus er et lokalt netværk for kooperative og socialøkonomiske virksomheder.Kooperative virksomheder arbejder for mere end bare penge i kassen – de går op i social ansvarlighed, engagement i lokalområdet, samarbejde og et demokratisk medarbejderstyre. Netværket udbreder viden om den kooperative bevægelse, repræsenterer medlemmerne lokalpolitisk, hjælper ved etablering af nye kooperative virksomheder og formidler fyraftensmøder, foredrag m.m. om det at drive kooperativ virksomheder. Vi samarbejde tæt med vores hovedorganisation ’Kooperationen’.

https://www.kooperationen-aarhus.dk

Aarhus Makers:

Aarhus Makers repræsenterer en bred sammenslutning af talentfulde, selvstændige kunstnere, designere, og andre kreative iværksættere, der står sammen for at promovere lokal kunst og kreative produkter. Aarhus Makers er drevet af kooperative værdier og eksponerer medlemmernes arbejde gennem online-salg og offline begivenheder - som markeder, galleriudstillinger, modeshows, koncerter og meget mere. Missionen er at styrke byens kreative produktion og vise omverdenen den fantastiske diversitet, høje kvalitet og enestående originalitet, som byens kunstnere, kunsthåndværkere og designere har at byde på.

https://aarhusmakers.com

Arrangør

Lokation

Bart Bart, Skolegade 23, 8000 Aarhus

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .