Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Sofia Hedia - med Marianne Lewandowski.

Afholdt event

Sofia Hedia - med Marianne Lewandowski.

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

02 apr 2024 kl. 19:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Sofia har en evne til, i en og samme sang, at sætte ord og toner på både på hjerteskærrende sorg og sprudlende livsglæde, og bruger humoren spidsfindigt i sine tekster.
Live er Sofia gået sammen med multiinstrumentalist og sanger Marianne Lewandowski (Tina Dickow, Lis Sørensen mf.). Det er en helt unik duo der skal opleves. De to meget erfarne musikere løfter sangene legende ud til publikum, med en virtuos tilgang til rytmer og toner. De spiller alt live, uden tracks og skaber alligevel forbløffende stor lyd.

Udover at være sangskriver og artist, er Sofia også en efterspurgt musiker og performer på den danske musikscene, hvor hun spiller med artister som Barbara Moleko, Fallulah, Ida Nielsen, Søren Huss, Naja Rosa, etc. Sofia har i 2022 også medvirket som solist/ musiker/skuespiller i Cederholm/Bjerkøs CV Jørgensen teaterkoncert på Aveny T, og i Peter Sommers teaterkoncert “I morgen er alt muligt”.

Lige nu er hun i gang med at lægge sidste hånd på sit 3. album “Vidunderlig Verden Af Katastrofer”, hvorfra de to singler “Vi Er Større” og “Er Du Bange?” allerede er udkommet og begge fået airplay på p4. Er du bange? holder et satirisk spejl op for de refleksioner, der banker løs i hovederne på os, når hele verden af katastrofer vælter ind til os gennem vores skærme.

Lokation

Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .