spring til hovedindhold

SOFIE ISAGER AHL / FORFATTERMØDE OG FÆLLESSPISNING / TORSDAG D. 4. JULI KL. 17.30

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage

SOFIE ISAGER AHL / FORFATTERMØDE OG FÆLLESSPISNING / TORSDAG D. 4. JULI KL. 17.30

Fra DKK 185,00

Sted

Dato

04 jul 2024 kl. 17:30 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Mød forfatter og antropolog Sofie Isager Ahl til en aften med oplæsning fra hendes anmelderroste bøger samt en efterfølgende vegetarisk fællesspisning i Væksthuset.

I forlængelse af forårets udstilling JORDSANS har vi inviteret Sofie Isager Ahl til at læse op fra sine økokritiske men samtidig håbefulde bøger om en ny generation af bønder, der omlægger sit liv og sin jord for at komme de økologiske kriser imøde. Ahl skriver mere som digter end som akademiker, når hun skriver om regenerativt landbrug i krydsfeltet mellem feltarbejde, teoretisk diskussion og poetisk refleksion, og vi får således så meget med som lytter og læser i hendes nærvær.

Arrangementet koster 185 kr. inkl. middag og kræver tilmelding.
Arrangementet starter kl. 17.30 og vi slutter fællesmiddagen af ved 20-tiden.
Både oplæsning og middag foregår i Væksthuset, så tag tøj på efter vejret.

Sofie Isager Ahl er forfatter og oversætter og har skrevet ph.d. i antropologi om regenerativt landbrug. Hun har tidligere udgivet de skønlitterære bøger Naboplanter (2018) og Demeters latter (2022). Sidste år udkom den etnografiske monografi Regeneration (2023), der tegner et portræt af en ny bevægelse af regenerative jordbrugere i Skandinavien. Hun er desuden medforfatter på samtalebogen Lysbønder (2024) sammen med Sille Skovgaard, hvor de interviewer en række centrale skikkelser i den regenerative jordbrugsbevægelse i Danmark.

Læs mere om Sofie Isager Ahl og anmeldelser af hendes bøger her

Arrangør

Lokation

Munkeruphus, Munkerup Strandvej 78, 3120 Dronningmølle

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder