Sofie1998 // RUST

Sofie1998 // RUST

Sted

Dato

05 okt 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

SOFIE1998

Med en lyd inspireret af R&B, pop og hiphop og en KarriereKanonen-finale i bagagen, skriver Sofie1998 sig ind på den danske musikscene som et navn, der er værd at holde øje med.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------


Sofie1998 er navnet på det personlige soloprojekt drevet af Sofie Bach. Næsten alle hendes sange er skrevet i soveværelset, i bussen eller på gaden. Sofie1998 sange om det sårbare, kraftfulde, hjerteskærende, poetiske og fjollede - og rammer altid en helt særlig nerve.

Lydbilledet i Sofie1998's musik er moderne og er især inspireret af den amerikanske R&B, pop og hiphopscene. Hendes live-univers bærer præg af en stærk personlighed og tilstedeværelse, og hun formår at udtrykke sin musik, så den bliver lettilgængelig for det publikum, der lytter.

Efter at have haft meget fokus på finalen i KarriereKanonen 2022 kigger Sofie1998 nu fremad og arbejder i øjeblikket på sin singledebut.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .