Software Architecture Open Space 2014

eventet sluttede

Software Architecture Open Space 2014

Billetter fra DKK 2.800,00

Sted

Dato

02 okt 2014 kl. 09:00 - 23:00

Beskrivelse

Arrangementet er desværre udsolgt. Hvis du gerne vil høre nærmere om næste års open space-konference, så meld dig ind i denne LinkedIn gruppe.

Vi samler endnu en gang en række skarpe softwarearkitekter og -udviklere fra en bred vifte af virksomheder og IT-projekter i Danmark til intens vidensdeling og idé-udvikling ved Software Architecture Open Space-konferencen. På konferencen kan du være sikker på at møde andre interessante profiler, der udmærker sig på den ene eller anden måde i forhold til faget. Arrangementet inkluderer et uformelt aftenarrangement og er en glimrende ramme om networking.

Konferencens omdrejningspunkt er open spaces, hvor du har mulighed for at bringe dine favoritemner indenfor software arkitektur og udvikling på banen - omvendt forventes du at deltage aktivt i diskussioner omkring de emner, de øvrige deltagere bringer op. Undervejs er ordet frit og erfaringer kan udveksles uformelt og åbent. Det er således ikke os det skaber konferencens indhold, det er jer - deltagerne!

De foregående år har været store succeser hvor emner som IT/business alignment, outsourcing, GIT, branch-merge strategier, enterprise servicebus antipattern, DSL’er, TDD, legacy code, cloud, CQRS, HTML5 single-page apps og continous delivery er blevet taget under behandling. Alt sammen funderet i praktisk erfaring fra virkelige projekter.

I år forventer vi bl.a. at der kommer Open Spaces om microservices, reactive design, DevOps, RESTful API-design - og helt sikkert meget meget mere!

Konferencen er non-profit og uafhængig af kommercielle interesser. Det betyder blandt andet, at vi ikke har nogen sponsorer og at alle deltagere hjælper med at betale for konferencen via tilmeldingsgebyret. Prisen inkluderer fuld forplejning, inkl. aftenarrangement. Sørg derfor for at sætte hele aftenen af.

Pris:

2400 kr frem til 15. september, derefter 2800 kr.

Open Space-teamet 2014 er dannet af en gruppe softwarearkitekter og -udviklere, der ser et behov for en open space-konference indenfor deres fag. Årets konference arrangeres af Christian Horsdal, Nikola Schou og Jeppe Cramon i samarbejde med Lund&Bendsen.

De bedste hilsner,

Open Space teamet - Christian, Nikola, Jeppe og Jakob

Lokation

Republikken, Vesterbrogade 26, 1620 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .