Software Architecture Open Space 2014

02 okt 2014 kl. 09:00 - 23:00

Republikken, Vesterbrogade 26, 1620 København V


Arrangementet er desværre udsolgt. Hvis du gerne vil høre nærmere om næste års open space-konference, så meld dig ind i denne LinkedIn gruppe.

Vi samler endnu en gang en række skarpe softwarearkitekter og -udviklere fra en bred vifte af virksomheder og IT-projekter i Danmark til intens vidensdeling og idé-udvikling ved Software Architecture Open Space-konferencen. På konferencen kan du være sikker på at møde andre interessante profiler, der udmærker sig på den ene eller anden måde i forhold til faget. Arrangementet inkluderer et uformelt aftenarrangement og er en glimrende ramme om networking.

Konferencens omdrejningspunkt er open spaces, hvor du har mulighed for at bringe dine favoritemner indenfor software arkitektur og udvikling på banen - omvendt forventes du at deltage aktivt i diskussioner omkring de emner, de øvrige deltagere bringer op. Undervejs er ordet frit og erfaringer kan udveksles uformelt og åbent. Det er således ikke os det skaber konferencens indhold, det er jer - deltagerne!

De foregående år har været store succeser hvor emner som IT/business alignment, outsourcing, GIT, branch-merge strategier, enterprise servicebus antipattern, DSL’er, TDD, legacy code, cloud, CQRS, HTML5 single-page apps og continous delivery er blevet taget under behandling. Alt sammen funderet i praktisk erfaring fra virkelige projekter.

I år forventer vi bl.a. at der kommer Open Spaces om microservices, reactive design, DevOps, RESTful API-design - og helt sikkert meget meget mere!

Konferencen er non-profit og uafhængig af kommercielle interesser. Det betyder blandt andet, at vi ikke har nogen sponsorer og at alle deltagere hjælper med at betale for konferencen via tilmeldingsgebyret. Prisen inkluderer fuld forplejning, inkl. aftenarrangement. Sørg derfor for at sætte hele aftenen af.

Pris:

2400 kr frem til 15. september, derefter 2800 kr.

Open Space-teamet 2014 er dannet af en gruppe softwarearkitekter og -udviklere, der ser et behov for en open space-konference indenfor deres fag. Årets konference arrangeres af Christian Horsdal, Nikola Schou og Jeppe Cramon i samarbejde med Lund&Bendsen.

De bedste hilsner,

Open Space teamet - Christian, Nikola, Jeppe og Jakob

Billet

Salg lukket