Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

SoftWave LIVE på Christiania *HALLOWEEN PARTY* [support: OhNothing]

Afholdt event

SoftWave LIVE på Christiania *HALLOWEEN PARTY* [support: OhNothing]

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

28 okt 2023 kl. 22:00 - 29 okt 2023 kl. 03:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Er du klar til at holde et brag af en HALLOWEEN PARTY med live musik og blodige drinks?


SoftWave har lovet at sprede deres positive synthpop vibes henover Christiania i denne mørke tid, med helt ny musik fra deres nye album, som med garanti vil lægge op til en fest og gå lige i hjerterne på Christianitterne, når vi sammen støtter de lokale ved at besøge deres spillesteder uanset hvor "uhyggeligt" det er.

Som opvarmning, har SoftWave inviteret den danske electropop duo, OhNothing.

#støtchristianitterne

Dresscode: Der er ikke krav om Halloween-kostumer! *MEN da SoftWave elsker kreative mennesker, vil de sammen med Operaens personale kåre en vinder for bedste Halloween-kostume.


LIVE PROGRAM


22:00 Dørene åbner

22:30 Support (OhNothing)

23:15 SoftWave

03:00 Dørene lukker

*DJ spiller imellem acts og indtil dørene lukker*


SoftWave

SoftWave er en prominent synthpop-duo kendt for deres distinkte lyd og rørende tekster. Medlemmerne Catrine Christensen og Jerry Olsen har opnået international anerkendelse for deres evne til at skabe musik, der berører dybt hos lyttere. Med en række succesfulde udgivelser og en dedikeret fanbase fortsætter SoftWave med at udfordre grænserne for synthpop-genren.

Efter udgivelsen af SoftWave’s anmelderroste og hitliste-placerede debut album "Game On", hvis single "Something is Missing" blev spillet på DR P4 og adskillige steder i udlandet, gæstede de Jakob Stegelmann i Bremen Teater, turnerede med de millionsælgende OMD (UK) til udsolgte koncerter i Skandinavien (Store VEGA, Rockefeller, KB, Berns) og lavede remix til Erasure's Andy Bell, som endte på UK OFFICIAL CHARTS.

Et nyt SoftWave remix af Cicero’s hit ”Love is Everywhere” udkommer via Cherry Red Records (UK) 29. september. Original nummeret har 30 års jubilæum og blev produceret af Pet Shop Boys. På SoftWave’s remix synger selveste Neil Tennant (forsanger, Pet Shop Boys) kor sammen med Catrine Christensen (forsanger, SoftWave).

SoftWave udgiver deres 2. album lige før dette event. Turnéen starter i Tyskland, hvor de skal afholde CD release party med det tyske pladeselskab *Electro-Shock-Records* 

Se SoftWave's LIVE CV


OhNothing (support)

OhNothing er en elektronisk analog søskende-duo, der søger at skabe et univers, som drager med smukke lag af synth flader, lækre bass-synth riffs og melodramatisk guitar.

Live har de udvidet bandet med Thomas McGhie på guitar.
OhNothing ikke bange for, at holde fast i et minimalistisk udtryk, og deres stil er på kanten af pop-melodier og elektro-avantgarde, med en masse indflydelse fra 80’erne, der tilføjer en sublimitet til deres lydunivers.


BILLETTER kan købes via Billetto.dk eller kontant i døren

Eventet er arrangeret af Catch U Management i samarbejde med Operaen Christiania

Lokation

Operaen Christiania, Pusher Street 1, 1440 København

Headliner

SoftWave
Synthpop duo

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .