spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sogneaftner i Nørresundby Kirke

Afholdt event

Sogneaftner i Nørresundby Kirke

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

14 jan 2020 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Årets tema er Modstandskraft!

Tiden fordrer meget af os, og modstandskrafter blevet et ofte anvendt ord. Kan modstandskraft opbygges? Er det arveligt eller kommer det fra, hvad vi oplever? Og er det udelukkende positivt at have en stor modstandskraft?

Sted: Kirkens Hus, Kapelvej 2, 9400 Nørresundby

Pris: Billet á 250 kr, der giver adgang til alle fire foredrag.

NB: Programændring: Jan Grarup har meldt afbud, men Klaus Bundgaard Povlsen har meld sin ankomst

Tirsdag 14. januar, kl. 19.30

Klaus Bundgaard Povlsen: Modstandskraft og politik - Dig og mig og magthaverne

TV Avisens Klaus Bundgård Povlsen serverer eftertanke og gode grin med en rask tur gennem det politiske TV-landskab. Et landskab, hvor vi næsten alle sammen stemmer på valgdagen. Men ikke stoler på politikerne resten af året! Kan vi få en dansk Trump? Har vi – som man hævder – de politikere, vi fortjener? Og bliver politikerne behandlet efter fortjeneste? Skal der en særlig modstandskraft til at være politiker? Og udvikler vi modstandskraft over for politikernes retorik? Efter foredraget inviterer Klaus Bundgård dig til en samtale om vejen frem: Hvordan kan vi hver især få mere ud af politikerne, pressen og hinanden? Et foredrag der underholder og gør klog.

Tirsdag 28. januar, kl. 19.30

Anja Dalgaard-Nielsen: Tryg i en terrortid

Hver femte dansker frygter, ifølge TrygFondens seneste måling, personligt at blive offer for et terrorangreb. Terrorisme er designet til at ramme os på følelserne. Angreb som dem vi har set i de seneste år gør os vrede og skræmmer os. De sætter den gensidige tillid og sammenhængskraften i vores samfund under pres. Men sådan behøver det ikke at være. Få sat truslen i perspektiv, bliv klogere på hvad der driver terrorister og hør om, hvem der gør hvad for at holde Danmark sikkert. Anja Dalgaard-Nielsen er chef for Institut for Strategi ved Forsvarsakademiet og professor ved Universitetet i Stavanger. Hun kommer oprindeligt fra Nordjylland og har gået i gymnasiet i Hjørring.

Tirsdag 11. februar, kl. 19.30

Bjørn Rabjerg: Modstandskraft i filosofisk og teologisk belysning

Modstandskraft er et tvetydigt begreb. På den ene side er det vigtigt at have kraften til at være modstandsdygtig, så man ikke lader sig slå ud eller slå ud af kurs, når det ene eller det andet kommer i ens vej; og på den anden side er modstandskraften jo noget, vi mobiliserer for at holde på vores eget, hvilket betyder, at modstandskraft også indebærer en uimodtagelighed over for andre mennesker. Med baggrund i teologisk og filosofisk eksistenstænkning vil vi i foredraget se på modstandskraft fra forskellige vinkler. Bjørn Rabjerg er cand.mag. i filosofi og dansk med ph.d. i systematisk teologi. Han er ansat som adjunkt ved Aarhus Universitet.

Tirsdag 25. februar 2020, kl. 19.30

Sara Omar: Mit forfatterskab

Sara Omar er en prisvindende dansk-kurdisk romanforfatter, som har boet i Danmark siden 2001. Hendes anmelderroste, debutroman, Dødevaskeren (2017) er en voldsom bog om undertrykkelse, vold, krænkelser og drab, som bl.a. foregår i fattige og krigsramte områder i Mellemøsten. I november 2019 udkom Skyggedanseren, der fortæller om pigen Frmesk, der også er hovedpersonen i Dødevaskeren. Nu er Frmesk blevet en ung kvinde, der kæmper for sine rettigheder som kvinde og som menneske. Hun trodser sin fars forventninger til en muslimsk kvinde, og ender med at må flygte for sit eget liv. Sara Omar fortæller om inspirationen til bøgerne og hvilke bevæggrunde, der ligger til grund for plottet. Hun interviewes af journalist Ove Nørhave.

Arrangør

Nørresundby Kirke og Kirkens Hus Nørresundby inviterer ind til oplevelser for store og små

Lokation

Nørresundby Kirke Nørresundby Kirke, Kapelvej 2, 9400 Nørresundby

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .