Solidaritet med Palæstina - koncert

eventet sluttede

Solidaritet med Palæstina - koncert

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

18 maj 2022 kl. 18:00 - 22:00

Beskrivelse

Musik:

La Resaca social med Christian Sievert, Miguel Baez, og Michael Nielsen

Oktoberkoret dirigeret af Jørgen Allan Christiansen

Iyad & The  BandTalere:

Palæstinas ambassadør i Danmark Manuel Hassassian

Tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft

Amnesty International

Dansk Palæstinensisk Venskabsforening

Wajdi Yaeesh Abu Eva, Human Supporters association


Endvidere deltager:

Mellemfolkeligt Samvirke

Den dansk-jødiske fredsbevægelse NewOutlook

Palæstinaorientering


Palæstinensisk mad fra Ishtar - De Etniske Rødstrømper- købes sammen med indgangsbilletten. Skal købes senest 15. maj.

I 2019 optrådte Oktoberkoret ved en række koncerter sammen med palæstinensiske musikere i Nablus og Qualqilia i Palæstina. Med en bevilling fra Veluxfonden har vi fået mulighed for at invitere musikerne til Danmark og gentage koncerten her. Desværre synes Udlændingestyrelsen ikke, at palæstinensere skal ind i Danmark på trods af, at vi afholder alle afgifter i forbindelse med besøget.

Arrangementet er samtidig startskuddet for en indsamling til organisationen Human Supporters Association, der er Oktoberkorets samarbejdspartner i Palæstina, og som arbejder med udsatte børn og unge i Nablus. Indsamlingens kontonummer: 5330 0246543 og Mobilepay: 722045

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .