SOLISTERI arrangeret af Dansk Solistforbund / Michala Petri og Lars Hannibal

eventet sluttede

SOLISTERI arrangeret af Dansk Solistforbund / Michala Petri og Lars Hannibal

Sted

Dato

24 apr 2022 kl. 15:00 - 16:00

Beskrivelse

Dansk Solistforbund fejrer Michala Petri og Lars Hannibal i anledning af, at de i denne sæson har dannet professionelt musikalsk parløb i 30 år

Petri/Hannibal Duo har i 30 år været en fast del af det danske musikliv.  Siden 1992 har de spillet over 2.000 koncerter i hele verden, spændende fra New Yorks Lincoln Center, Shanghai Concert Hall, Suntory Hall i Tokyo og Londons South Bank til små koncerter i intime rammer.

Et af deres særkender har altid været en kombination af højeste musikalske niveau og en ligefrem og uhøjtidelig koncertform. Ud fra den tanke at klassisk musik er forståelig for alle kommer de med små introduktioner til det særlige ved de enkelte værker, og programmerne har altid budt på både genkendelighed og udfordringer. Inden ny musik var så populær som den er i dag, spillede duoen ofte de mange værker der er skrevet til dem af nutidens komponister side om side med Bach og Vivaldi.  Duoen ser stadig fremad og forfiner og tilpasser med deres erfaring programmerne og koncertoplevelserne til tiden i dag.

På jubilæumsturneen vil man høre et varieret program med kendt og ukendt som bevæger sig rundt i alle stemninger:  Let, sørgmodigt, virtuost, alvorligt, meditativt, gammelt og nyt.  Fælles for det hele er kommunikationen mellem alle i rummet og oplevelsen af øjeblikket.

Petri/Hannibal Duo har indtil nu udgivet 8 albums - det seneste er BLUE som udkom i efteråret 2020 med originalkompositioner af Lars Hannibal samt hans arrangementer af Danske Sange, som også vil blive spillet på programmet.

Program:
Musik af bl.a. Bach, Händel, Vivaldi, C. Nielsen og E. Grieg.


Der er fri entré til koncerten, men man skal downloade en gratis-billet.

Arrangør

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .