Søllerødderne præsenterer forestillingen Verdens Ende - af Astrid Saalbach

Øverødvej 246 B, 2840 Holte
20 mar 2019 kl. 20:00
23 mar 2019 kl. 17:00
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Søllerøddernes nye forestilling har premiere den 20. marts kl. 20. Forestillingen hedder "Verdens Ende" og er skrevet af den danske dramatiker Astrid Saalbach. (bemærk at forestillingen frarådes for børn under 15 år)

Astrid Saalbach er dansk prisvindende dramtikker og forfatter. Hun beskrives af Berlinske teateranmelder Jakob Steen Olsen som ”en af dansk teaters vigtigste, formeksperimenterende stemmer” (https://www.b.dk/navne/dramatiker-til-verdens-ende)
Saalbach skrev i 2003 stykket ”Verdens ende”.
I Verdens Ende er Xenia, en yngre stewardesse, netop landet efter en anstrengende langtur. På det sidste stykke hjem farer hun vild. Hun møder en mærkelig ung pige, der hellere ville have været en hest, som fører hende med ind i en verden hinsides vores tidszoner. Her er flyvemaskiner noget fra en fjern fortid, hvor de uden grund begyndte at falde ned, og børn noget man kan bytte sig til for en rullekuffert. Her får Xenia alt hvad hun har drømt om, men forsømt i tidligere liv, og mister det igen. Om forvandling, lidenskab, og tab, der måske er begyndelsen til noget nyt. (https://astridsaalbach.dk/dramatik/)

eventet sluttede

Søllerødderne præsenterer forestillingen Verdens Ende - af Astrid Saalbach

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke