Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Solo Salon: Jakob Kullberg + Jomi + Astrid Grarup Elbo + Kresten Osgood & Jacob Anderskov at ALICE på Stairway

Afholdt event

Solo Salon: Jakob Kullberg + Jomi + Astrid Grarup Elbo + Kresten Osgood & Jacob Anderskov at ALICE på Stairway

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

15 apr 2023 kl. 19:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Intimitet, kunst og kolde øl! Solo Salon er gået sin sejrsgang som en enestående arrangementsrække, hvor vi får mulighed for at komme så tæt på kunsten, at vi kan mærke dens åndedrag. Hver salon rummer et stærkt line-up med kunstnere fra det levende og kreative københavnske ballet-, skuespil- og musikmiljø. Efter flere udsolgte og fantastiske aftener de to sidste år på andre locations, fortsætter Stefan Pasborg (musiker, kurator og idémager) sine Solo Saloner på ALICE i hele 2023.

Solo Salon er skabt ud fra ønsket om at lave en aften med fokus på sublime og inderlige kunstnere helt uden filter i et soloformat med korte performances på cirka 25 minutter. ALICE Solo Salon på ALICE sættes i søen med tre håndplukkede og stærke performere helt alene på en intim scene, tæt på publikum. Denne gang Jakob Kullberg (cello/vokal), Jomi (vokal) og Astrid Grarup Elbo (kongelig balletdanser).

Som kontrast til tre intime soloperformances, afsluttes aftenen af en improviseret koncert bestående af den legendariske lyd af Hammond B3 orgel og trommer. En lyd, som i årtier har været forbundet med funk, jazz, sved, fest og dans.

Ved hver Solo Salon mødes en ny duo-sammensætning af nogle af de bedste danske musikere og leverer deres bud på netop denne lyd og med udgangspunkt i improvisation, mens der er skønne drinks i baren – det er der i øvrigt hele aftenen. Denne aften mødes Kresten Osgood (trommer) og Jacob Anderskov (organ B)

Aftenens spilleplan:

Solo:

Jakob Kullberg (cello/vokal)

Jomi (vokal)

Astrid Grarup Elbo (kgl balletdanser)

Duo:

Kresten Osgood (trommer)

Jacob Anderskov (organ B3)

Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Stairway, Vanløse, Lindehøjen 12, 2720 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .