Event aflyst

SOLO SALON ● Selene Munoz ● Carsten Dahl ● Jeanett Albeck

DKK 190,00

Sted

Dato

29 maj 2020 kl. 19:00 - 30 maj 2020 kl. 02:00

Beskrivelse

NY DATO:

Kære Alle

Vi har valgt at udskyde den første Solo Salon grundet Corona og for at bidrage til det nødvendige kollektive samfundssind


Den nye fastlagte dato er fredag d. 29. maj – samme tid, samme sted og samme kunstnere!

Passer den kommende dato ikke tilbagefører vi selvfølgelig billetten


Med venlig hilsen

H15


H15 SCENE & STEFAN PASBORG præsenterer:

SOLO SALON

Oplev en aften på H15 i selskab med 3 extraordinært fantastiske performere i det krævende solo-format, samtidig med at du drikker kolde drinks og møder søde mennesker.

Aftenen byder endvidere på et funky og improviseret double hammond / drums sæt.

Solo Salon er for dig som savner et sted, hvor man kan tage i byen, drikke drinks, og samtidigt få åndelig føde og input, der opløfter og inspirerer.

SOLO PERFORMERE:

 • Selene Munoz Prisvindende spansk-dansk danser og koreograf 
 • Carsten Dahl Dansk pianist med international karriere indenfor jazz og klassisk
 • Jeanett Albeck Komponist, sanger og skuespiller


HAMMOND & DRUM SET:

 • Stefan Pasborg Trommer
 • Jeppe Tuxen Hammondorgel
 • Aage Johnson Hammondorgel

Solo Salon er kurateret af Stefan Pasborg

Arrangør

H15 ligger i en gammel fragtmandshal fra 1953. Idag er er den indrettet med cafeteria, restaurant, bar, scene og et lydstudie (Studio) H15 ligger centralt placeret på adressen Halmtorvet 15, kun 250 meter fra Hovedgbanegården. H15 Cafeteria er åben alle ugens dage fra 10:00. Vi byder på dejlig og spændende mad fra formiddag til sen aften, samt en masse blandet kultur.

Lokation

H15 Halmtorvet 15, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .