eventet sluttede

SoloCEO - LinkedIn med Henning Karlsen

DKK 375,00 - DKK 500,00

Sted

Dato

11 mar 2020 kl. 15:30 - 17:30

Beskrivelse

For rigtig mange soloselvstændige og freelancere er din LinkedIn profil dit vigtigste eksponeringsværktøj og visitkort til kunder og samarbejdspartnere. Men det kan være svært at gennemskue, hvordan du sikrer den bedste eksponering, når du udarbejder din LinkedIn profil, skriver egne indlæg og deler indhold fra andre.

På dette første event med SoloCEO får du ekspertviden fra Henning Karlsen fra LinkedSocial, der ved alt om LinkedIn, og om hvordan du udnytter den bagvedliggende algoritme til at blive set. Henning rådgiver virksomheder og privatpersoner i alt omkring LinkedIn, f.eks. opbygning af den personlige LinkedIn profil, hvordan du skaber dit personlige brand på LinkedIn, og hvordan du opbygger og aktiverer dit netværk på LinkedIn. Så du får masser af do’s and don’ts til din personlige profil, indhold i dine indlæg mv. 

Efter oplægget fra Henning har vi mulighed for at diskutere dagligdagen som soloselvstændige i
SoloCEO samtalesalon, hvor det vil være deltagernes interesser, der sætter agendaen.

Program

-Velkomst v/ SoloCEO 

-Oplæg og Q&A med Henning Karlsen fra LinkedSocial 

-SoloCEO samtalesalon: Sparring med de andre deltagere og Louise og Tanja fra SoloCEO

-Tak for i dag

Det praktiske

Eventet afholdes i Vibenshuset, Lyngbyvej 2, 2100 København Ø

Onsdag den 11. marts fra 15.30-17.30

Parkering i gården – husk at registrere bilen i receptionen

Læs mere om Henning på LinkedIn og på www.linkedsocial.dk

Arrangør

På SoloCEO.dk finder du viden og inspiration til dig, der er selvstændig eller overvejer at blive det.

Vi hedder Tanja Hesselager og Louise Lyngaa. Vi er begge solo-selvstændige med egen virksomhed og arbejder til hverdag som konsulenter med hhv. forandringsledelse og kommunikation.

Vi startede SoloCEO med en vision om at samle så meget viden, inspiration og hjælp på ét sted, så du lettere kan komme i gang med din forretning.

Lokation

Vibenshuset Vibenshuset, Lyngbyvej 2, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .