Solokoncert med idaBjörg

18 jan 2020 kl. 20:00 - 22:00

Braet, Frederikssundsvej 92 A, 2400 København

WHAT TO DO TO FEEL GOOD

Sanger og sangskriver, idaBjörg, undersøger nogle af livets store spørgsmål. Alt imens country, pop og rock flirter med jazzens blå toner.

Sangene er båret af dramatik og skrøbelighed. De vidner om det ophav, idaBjörg er formet af. En støbning, hvor islandske vulkaner og øde russiske stepper er blandet i årerne.

Poesien leger kispus med underspillede referencer til bl.a. Beatles, mens kærlighed, død og alt det imellem behandles. Stemmen har lige dele sjælfuldhed og dramatisk energi. Den leveres ærligt og intenst af en nærværende sangerinde, der har kunnet kalde sig sangskriver, siden hun i 9-årsalderen skrev sine første sange.

idaBjörg udfordrer det lyriske, det dramatiske og det sjælfulde. Hun tager os med på en sælsom rejse, hvor f.eks. All The Black Bugs spinder billeder af et stille helle, hvor sjælen renses og finder ro. Hvor What To Do To Feel Good koster darlings – og livets store og små spørgsmål søges i et par New Blue Shoes.

Erfaren og medrivende

idaBjörgs musikalske historie bevæger sig fra electronica, fusion til den melodiske jazz. Hun har stået i front, og hun har været korsanger for forskellige danske og udenlandske kunstnere. Hun er en erfaren liveartist, der forstår at involvere sit publikum. En koncert med idaBjörg er en medrivende oplevelse med en sangskriver og sanger, der har noget på hjerte.