Solution on Site – design sprint

13 feb 2020 kl. 09:00 - 17 feb 2020 kl. 13:00

Bella Center, Center Blvd. 5, 2300 København

Solution on Site – design sprint for cirkulær forretningsudvikling i Bella Center Copenhagen

Beskrivelse

Vi er den første generation, som har opdaget klimakrisen og den sidste, som kan nå at rette op på den. Derfor åbner Bella Center Copenhagen dørene for innovatører, talenter og nørder til 3 dages design sprint, for at udforske muligheden for at udvikle bæredygtige løsninger i krydsfeltet mellem service design og facility management.

Store mængder af tæpper rulles jævnligt ud på gulvene i Bella Centerets næsten uendelig mange kvadratmeter. Og til næste event skiftes tæppet ud med nye tæpper. Rene tæpper. I andre farver eller på anden vis særegne kvaliteter.

Og hvad sker der så med alle de brugte og beskidte tæpper? Hvordan kan de upcycles til at skabe ny værdi i stedet for at downcycles på forbrændingen? Kan tæppe-affaldet måske endda transformeres til en ressource i en cirkulær forretningsmodel?

Vi folder sprintet ud sideløbende med, at Bella Center afholder det årlige LEGO World, som foruden at tiltrække mere end 35.000 gæster også kræver et forbrug af ca. 9.500 kvadratmeter tæppe.

Sprintet foregår i tværfaglige teams og er for alle, som brænder for at bidrage til en bæredygtig fremtid. Sprintet faciliteres bl.a. af det dansk/ canadiske designstudio, DoUC. De cirkulære løsninger fødes i tæt samarbejde med advisors fra en række virksomheder, bl.a. Bella Center Copenhagen, Junckers, Montana, Landbrug og Fødevarer, Dansk Arkitektur Center, BLOXHUB m.fl.

Du får:

- Mulighed for at bidrage til at løse en lille del af klimakrisen

- Mulighed for at arbejde tæt sammen med bæredygtighedseksperter og CSR-professionelle fra en række spændende virksomheder.

- Erfaring med at arbejde igennem et Design sprint i et tværfagligt team

Hvem kan deltage?

Der er ingen særlig krav til uddannelse eller erfaring. Men du skal være passioneret omkring at bidrage til en bæredygtig fremtid, finde løsninger på komplekse udfordringer, indgå i et tværfagligt team – og have det sjovt undervejs!

Oplæg og processer ved udvalgte eksperter:

•Materialeekspert Mette Marko fra Material Design Lab KEA

•CSR-direktør og impact iværksætter, Steffen Max Høgh fra Holmris B8 og podcastserien Bæredygtig Business

•CEO og ekspert i cirkulær forretningsudvikling, Flemming Werk fra Advance Nonwoven

•Programleder og Design Thinking specialist, Carina Hammer fra Fonden for Entreprenørskab

•Managing Partner, Mie Bjerre Wester fra Department of Unusual Certainties.

Bag projektet står et partnerskab af Bella Center Copenhagen Group, Djøf, Tuborgfondet og Department of Unusual Certainties.

Mere om Bella Center Copenhagen:

Bella Center Copenhagen er med sine 121.800 kvadratmeter og 48 permanente mødelokaler Skandinaviens største messe- og kongrescenter. Bella Center Copenhagen er i dag en del af BC Hospitality Group A/S, som blev etableret i 2014 og er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality.

Praktik omkring tid og sted:

Tid:

Torsdag 13.feb. kl. 09:00 -13:00

Fredag d.14. feb. kl. 09:00-16:00

Mandag d.17. feb. kl. 09:00 – 13:00

Sted:

Bella Center Copenhagen, Mødelokale 7

Grundet ombygning på matriklen er indgang ved Tårn 2, AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Vi sørger for en let forplejning alle dage.

Ja, det er gratis at deltage. Begrænsede antal pladser!